Vacature Activiteitenbegeleider

Activiteitenbegeleider in Lekkerkerk

Delen:

Als Activiteitenbegeleider heb je een actieve rol in de dagelijkse activiteiten op het activeringscentrum. Je ondersteunt de cliënt bij dag invulling. Je werkt doelgericht vanuit de visie van Kwintes, die gericht is op presentie, rehabilitatie en herstel.

Op basis van vastgestelde plannen wordt er een aanbod aangeboden van activiteiten. Je werk nauw samen met de woonvorm op het terrein. Er komen in het centrum bewoners maar ook cliënten van buiten de woonvorm kunnen deelnemen.

Als stagiair zal je uiteindelijk alle taken en werkzaamheden uitvoeren zoals beschreven staan in de functieomschrijving van activiteitenbegeleider. Uiteraard onder supervisie en verantwoordelijkheid van de praktijkbegeleider en teamgenoten. Als stagiaire sta je nooit alleen tijdens een dienst, maar mag je wel zelfstandig taken uitvoeren.

Jouw werkplek

De Buurtschuur is een landelijk gelegen activeringscentrum met een eigen moes- en pluktuin. Daarnaast zijn er ook dieren. De Buurtschuur is een plek waar je andere mensen ontmoet in een laagdrempelige omgeving. Hier kun je jezelf ontwikkelen, nieuwe activiteiten, sociale contacten en uitdagingen aangaan.

Binnen een vast programma worden activiteiten aangeboden zoals sociale vaardigheden, houtbewerking, ICT, schilderen etc. Op deze manier kun je als deelnemer in een veilige omgeving en in je eigen tempo een stap richting (vrijwilligers) werk zetten of een daginvulling vinden.
De Buurtschuur is van maandag t/m vrijdag overdag geopend
https://www.kwintes.nl/in-je-buurt/ac-de-buurtschuur/


Wat we van jou verwachten

Je volgt de opleiding mbo4 Sociaal werker, en je gaat aan het 2e of 3e jaar starten in februari '24.Het gaat om een jaarstage. Een lerende houding is als stagiair van belang. We verwachten dat je kan reflecteren op eigen handelen, een eigen inbreng hebt bij stage gesprekken en dat je persoonlijke leerdoelen kan stellen. Je kunt goed samenwerken en levert een actieve bijdrage aan het team. Je kan relaties opbouwen en onderhouden en je bent klantgericht. Je staat stevig in je schoenen, stelt grenzen en kan zelfstandig werken.

Kwintes biedt speciale trainingen voor stagiairs aan!

Als je stage bij Kwintes loopt, krijg je kans ervaring op te doen in een interessante, veelzijdige organisatie, waarbij je een goede basis legt voor je toekomst. Je wordt op professionele wijze begeleid, er is voldoende ruimte om je eigen ideeën en creativiteit in te zetten en je ontvangt een stagevergoeding naar rato.

Voor meer informatie over de werkplek kun je contact opnemen met , telefoonnummer
of bel naar het algemene nummer: van het AC.Functie:activiteitenbegeleider
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Kwintes via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Activiteitenbegeleider Stichting Kwintes 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures