Vacature Administratief medewerker

Administratief medewerker in Dordrecht

Functieomschrijving

Op deze openbare middelbare school zoeken ze een echte zelfstandig werker. Het hele personeelsbestand met alle bijbehorende documenten en dossiers moet namelijk uitgezocht worden, en dat het liefst voor 1 oktober. 3 tot 5 dagen in de week heb jij de taak om alle nog relevante documenten in te scannen/te bewaren, of ze weg te gooien. Het is een tijdelijke functie tot 1 oktober, en je hebt de schoolvakanties vrij!

wat bieden wij jou
 • Salaris CAO VO schaal 6 €2250-€3250
 • schoolvakanties vrij
 • flexibel: 3-5 dagen 8:30-17:00
 • gratis parkeren, ov op loopafstand
 • tijdelijk: tot 1 oktober
 • openbare ISK school
wie ben jij

Jij bent secuur en een echt Pietje Precies. Nadat iets jou is uitgelegd weet je gelijk wat je moet doen en je kan goed zelfstandig werken.

wat ga je doen

Je gaat de personeelsdossiers doornemen. Je controleert welke documenten bewaard en welke vernietigd moeten worden. Je moet hier erg secuur in zijn, de bewaartermijn kan verschillen per dossier en document. Je krijgt uitleg over de bewaartermijnen. Jij bepaalt wat er bewaard of vernietigd moet worden.

 • Personeelsdossier op orde brengen
 • Scannen en opslaan van documenten
waar ga je werken

Je komt te werken op een openbare daltonschool in Dordrecht. De cultuur op de school is professioneel maar ook open en warm. Er zitten zo'n 500 leerlingen met 40 verschillende culturen. De locatie waar je komt te werken is een ISK locatie: internationale schakelklas. De leerlingen op deze school komen overal vandaan in de wereld en hier kunnen ze de Nederlandse taal leren en verschillende vakken volgen zodat ze goed voorbereid naar het voortgezet- of beroepsonderwijs kunnen.

 • professioneel en warme cultuur
 • algemeen toegankelijke openbare scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs in Dordrecht
sollicitatie

Herken jij jezelf in deze vacature, wacht dan niet te lang! Solliciteren kan via de button.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:Administratieve medewerkers, algemeen
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3257 – 3257
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Administratief medewerker Randstad 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures