Vacature Allround Timmerman

Allround Timmerman in Alblasserdam

Hoek-Bouw (www.hoek-bouw.nl / www.0800aanbouw.nl) is het bouwbedrijf wanneer het gaat om het bouwen en plaatsen van prefab op- en aanbouwen. We hebben een eigen locatie in Alblasserdam waar de prefab onderdelen worden geproduceerd. Het transport en het plaatsen wordt allemaal georganiseerd en uitgevoerd door onze eigen medewerkers. Hiervoor hebben we teams die goed met elkaar kunnen samenwerken. Als werkvoorbereider ben jij hier een belangrijk onderdeel van, zodat alles juist en tijdig wordt geleverd en door onze timmermannen en onderaannemers wordt geplaatst.

Een tevreden klant, dat is het doel dat je voor ogen hebt! Dit bereik je door je volledig in te zetten voor het bedrijf. Voor de functie van allround timmerman is het van belang dat je ervaring hebt in het uitvoeren van kleinschalige projecten, waaronder woonuitbreidingen. Deze uitbreidingen of verbouwingen realiseer en begeleid je in een kort tijdsbestek van het begin tot het einde. Tijdens dit proces zijn goede contactuele eigenschappen van groot belang i.v.m. het omgaan met particulieren. Daarbij is nauwgezetheid in de uitvoering van de werkzaamheden vanzelfsprekend.


HOEK-BOUW
Ohmweg 84
2952 BB AlblasserdamFunctie:timmerman
Startdatum:11-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HOEK BOUW via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Allround Timmerman HOEK BOUW 11-01-2024

Bekijk ook andere vacatures