Vacature Frezer

Frezer in Nieuw-Lekkerland

Dit ga je doen

Hier worden onderdelen voor onze infrastructuur geproduceerd en geleverd aan klanten. Na het ontvangen van de order wordt deze in orde gemaakt. De onderdelen worden verzameld en daarna worden de metalen onderdelen bewerkt. Onder deze bewerkingen valt het zagen, boren, frezen, buigen, slijpen, lassen, lijmen en monteren van de onderdelen. De meeste bewerking zit in het frezen. Dit doe je op een Correa freesbank. Als Frezer hou je je bezig met het boren/frezen van onderlegplaten, vangplaten en steunen voor puntstukken en tongbewegingen.


Je moet goed zelfstandig kunnen werken en de freesmachine kunnen bedienen. Dit is geen ingewikkelde moderne machine, maar enige ervaring hiermee is wel mooi meegenomen. Het kunnen lezen van tekeningen is geen vereiste, de programma’s op de freesmachine zijn standaard ingesteld programma’s.


Een afgeronde opleiding of jarenlange ervaring is niet noodzakelijk. De juiste werkhouding wel! Als jij deze hebt, solliciteer dan direct.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Hier worden wissels en andere bovenbouwmaterialen voor trein, tram, metro en industrie geproduceerd. Vanuit hier worden klanten in binnen- en buitenland bediend. In de productie kom je te werken met 15 andere collega’s. In totaal werken er 35 mensen bij deze organisatie. Een kleine organisatie, met korte lijntjes. De collega’s kennen elkaar goed en zullen altijd voor jou klaar staan om je te helpen. De functie kan voor 32 of 40 uur per week worden uitgevoerd en de werktijden zijn van 7:30 uur tot 16 uur.

Dit krijg je

  • Een startsalaris tot €3.600,- bruto per maand
  • 38 vrije dagen per jaar
  • 8,33% vakantiegeld
  • Pensioenregeling
  • Minimaal een functie voor 6 maanden, wellicht langer


Functie:Frezer
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Frezer Raaak Personeel 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures