Vacature Helpende

Helpende in Dordrecht

Functieomschrijving

Als helpende ben jij er voor de verzorging van de cliënten, maar bij dit specialistisch verpleeghuis is het ook belangrijk dat jij zorgt dat de cliënten zich echt thuis voelen. De cliënten hebben namelijk vaak niet veel familie of vrienden waar ze op terug kunnen vallen. Ze worden daarom niet alleen opgevangen voor de zorg, maar ook om hun verhaal kwijt te kunnen. Als helpende speel jij hier een rol in door naast de verzorging een veilige en warme woning te creëren.

wat bieden wij jou
 • Salarisschaal 25 + ORT + Reiskostenvergoeding
 • Aan de slag bij een bekende zorginstelling
 • Cursussen, bijvoorbeeld medicatie certificaat
 • Parttime of fulltime; geef flexibel je tijden door
 • Geef cliënten een veilig en vertrouwd gevoel
 • Ontdek verschillende ggz en vvt organisaties
wie ben jij

Aangezien deze vacature voor een specialistisch verpleeghuis is wordt er meer van jou als helpende verwacht dan bij de reguliere verpleging. Jij wilt niet alleen mensen helpen met de beste zorg, maar staat echt voor ze klaar. Cliënten krijgen bij jou een veilig en vertrouwd gevoel en durven hun gevoelens met jou te delen.

Hiernaast ben je flexibel als het gaat om werkdagen en locaties. Je gaat namelijk aan de slag in onze flexpool, waardoor jij aan de hand van jouw beschikbaarheid wordt ingepland. Wij verwachten dat jij diensten van acht uur kunt werken en dat jij, naast de locatie in Dordrecht, ook beschikbaar bent om bij andere zorgorganisaties in de regio te werken.

 • Afgeronde opleiding mbo-niveau 2 Zorg & Welzijn
 • Interesse in verschillende doelgroepen binnen de vvt
 • Ervaring met het uitvoeren van ADL taken en werken met tilliften.
wat ga je doen

Je gaat als helpende aan de slag bij een specialistisch verpleeghuis. Je komt hier in aanraking met cliënten met complexe problematiek. De cliënten hebben naast lichamelijke zorg ook psychische zorg nodig. Het is van groot belang dat de cliënten goed worden opgevangen, omdat zij anders voor overlast kunnen zorgen in de maatschappij. Als helpende wordt er daarom van jou verwacht dat jij kunt omgaan met de complexe zorgvraag van deze cliënten.

 • Uitvoeren van ADL taken; verzorgende taken
 • Werken met actieve en passieve tilliften
 • Bijdragen aan het creëren van een thuis voor de cliënten
waar ga je werken

Als helpende in de flexpool van Randstad Zorg heb jij veel vrijheid en bepaal jij zelf wanneer jij wil werken. Wij verwachten wel dat jij minimaal 16 uur in de week beschikbaar bent en dat jij de reguliere diensttijden van de zorg kunt werken (bijvoorbeeld van 07.00 - 15.00 of 15.00 - 23.00). Je geeft zelf je beschikbaarheid op via onze app en wordt vervolgens door onze planners ingepland op een dienst bij jou in de buurt.

 • Werken als helpende bij een unieke zorginstelling
 • Zelf je beschikbaarheid opgeven via de Randstad app
 • Volg cursussen en behaal verschillende certificaten, bijvoorbeeld medicatie
sollicitatie

Wil jij aan de slag bij als helpende? Solliciteer dan nu!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:helpende instelling
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:18 – 18
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Helpende Randstad 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures