Vacature Huishoudelijk Medewerker

Huishoudelijk Medewerker in Alblasserdam

 • Redactie Lekkerkerk
 • 27-11-2023

Huishoudelijk Medewerker in Alblasserdam

Huishoudelijk medewerker in Alblasserdam (uren in overleg)

Waardeburgh is op zoek naar huishoudelijk medewerkers (vaste uren in overleg) met een opgeruimd karakter. Je gaat aan de slag bij cliënten die zelfstandig thuis wonen in Alblasserdam. Een schoon huis geeft jou en je cliënten veel voldoening.

Wat ga je doen?


Als je bij een cliënt over de vloer komt, is het alsof er een frisse wind door het huis waait. In mum van tijd heb je - samen met je cliënt - het huis weer schoon en op orde. Voor sommige cliënten ben je één van de weinige gezichten die zij doordeweeks zien. Tijdens het werken heb je dan ook tijd voor een gezellig praatje en bied je een luisterend oor.
Doordat je jouw cliënten goed leert kennen, heb je ook een signalerende rol. Je merkt veranderingen in de leefsituatie van je cliënten op. Bijvoorbeeld als iemand vergeetachtig raakt, vereenzaamt of als er meer zorg nodig is. Met jouw vakkundige huishoudelijke ondersteuning en jouw aandacht zorg je voor een fijn thuis voor jouw cliënten.

Over jou:


 • Je hebt ervaring met schoonmaken en met schoonmaakvoorschriften.
 • Je bent een aantal vaste uren beschikbaar om overdag op doordeweekse dagen te werken. Werkdagen: maandag t/m vrijdag (op basis van jouw beschikbaarheid en minimaal 1 vaste werkdag).
 • Je bent zelfstandig en staat stevig in je schoenen.
 • Je hebt hart voor ouderen en oog voor wat zij nodig hebben.
 • Je herkent jezelf in de protestants-christelijke identiteit van Waardeburgh.

Waar ga je werken?


Je gaat aan de slag bij cliënten in Alblasserdam. Je krijgt een aantal vaste cliënten, waardoor je voor hen een vertrouwd gezicht wordt en echt een band met hen opbouwt. Als huishoudelijk medewerker werk je heel zelfstandig, maar je staat er niet alleen voor. Je teamleider is altijd maar één telefoontje of appje weg.

We bieden jou:


 • Een bruto salaris van minimaal € 12,48 per uur conform de cao VV&T salarisschaal hulp in het huishouden, vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Flexibiliteit: je kunt zelf aangeven welke dagen (maandag t/m vrijdag) en tijden (overdag) jou het beste uitkomen.
 • Volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door trainingen te volgen en door te groeien binnen Waardeburgh.
 • Leuke, extra voordelen zoals korting op (zorg)verzekeringen, korting op uitstapjes en producten en een gezellige personeelsvereniging.

Over Waardeburgh


Waardeburgh is een protestants-christelijke zorgorganisatie in Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht, Papendrecht en Alblasserdam. We bieden ouderen een breed aanbod van zorg, bij hen thuis en in onze vier zorgcentra. Op 1 juni 2023 zijn we bestuurlijk gefuseerd met zorgorganisatie Present en in 2024 gaan we samen verder als één organisatie.
Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Karin de Smit )
Functie: huishoudelijk medewerker Startdatum: 23-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: VMBO/MAVO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Waardeburgh De Waard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:huishoudelijk medewerker
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Waardeburgh via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. Huishoudelijk Medewerker Waardeburgh 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures