Vacature Internationaal Transportplanner

Internationaal Transportplanner in Lekkerkerk

In de rol van planner heb je een breed en afwisselend takenpakket. Je houdt je voornamelijk bezig met het (rendabel) inplannen van ritten, chauffeurs en materialen in opdracht van onze klanten en volgens de geldende kwaliteitsstandaarden. Daarnaast behoud je te allen tijde controle over de uitgevoerde werkzaamheden en ondersteun je de chauffeurs hier ook mee. En is er een keer een probleem? Dan trek jij alles uit de kast om dit zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. Jij hebt het talent om meerdere ballen tegelijk hoog te houden, een multitasker in hart en nieren! Je behoudt het overzicht, schakelt snel wanneer nodig en hebt een groot probleemoplossend vermogen. Tevens ben je verantwoordelijk voor een correcte, volledige en tijdige invoer en afwerking van de planning in het Transport Management Systeem. Samen met je collega’s bouw je graag mee aan de verdere groei en professionalisering van de afdeling, haar processen en onze organisatie.

De werktijden zijn van 08:30 - 17:00 uur. De locatie heeft gratis parkeergelegenheid. Functie:Internationaal Transportplanner, Teamleider logistiek transport
Startdatum:02-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4500 – 4500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via s.broekhart@werk.olympia.nl of 010 411 63 92. Of bezoek hun website https://106.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Internationaal Transportplanner Olympia 02-10-2023

Bekijk ook andere vacatures