Vacature Junior Accountmanager

Junior Accountmanager in Alblasserdam

Dit ga je doen

Wil jij aan de slag als Junior Accountmanager bij een familiebedrijf dat gevestigd is in Alblasserdam? Dan is dit de vacature voor jou! Deze organisatie, gespecialiseerd in smeermiddelen en vetten, is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Junior Accountmanager om het team te versterken. Naast veel vrijheid om je functie uit te voeren, verdien je ook nog eens tot € 2600,- bruto op basis van 40 uur en start je op contractbasis. Verder krijg je een auto van de zaak, laptop en telefoon.

In je rol als Junior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van de klantrelaties en het realiseren van verkoopdoelstellingen. De klanten die je kunt verwachten bij dit bedrijf  bevinden zich in uiteenlopende sectoren. Je bezoeken op een dag kunnen dus variëren van een autobedrijf tot scheepvaartorganisatie en van lokale boer tot multinational. Je moet dus kunnen schakelen tussen de diverse doelgroepen waar je mee te maken krijgt.

Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig aan de slag gaat. Hiervoor krijg je een auto van de zaak, laptop en telefoon en krijg je de vrijheid om zelf je dag in te delen. Jouw focus ligt op het ontwikkelen en onderhouden van sterke klantrelaties, het identificeren van nieuwe verkoopkansen en het genereren van leads en beheren van klantendossiers en het bijhouden van verkoopactiviteiten in het CRM-systeem. Verder denk je mee met de rest van je collega's en wanneer het nodig is, breng je ook bestelling weg. Lekker divers dus! 

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan bij dit gezellige, kleinschalige bedrijf? Reageer dan snel!


Organisatie- en afdelingomschrijving

Deze opdrachtgever gevestigd in Alblasserdam zorgt dat al 65 jaar alles gesmeerd loopt! Als familiebedrijf zijn is dit bedrijf al drie generaties specialist in het optimaliseren van smeertechnische onderhoudsprocessen. Door regelmatig smeermiddel analyses te doen, kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en daarmee ook de inzetbaarheid van ieder machine- en wagenpark.

Ze bedienen veel klanten uit verschillende branches, zoals grondverzet, transport, industrie, automotive, scheepvaart, metaalbewerking en offshore. Simpel gezegd: alle sectoren waar wordt gesmeerd, voorzien zij van hoogwaardige smeermiddelen.

Het team bestaat uit een handjevol collega's die allemaal even gezellig zijn. 


Dit krijg je

  • Salaris van dat kan oplopen tot € 2600,- op basis van 40 uur en dat snel omhoog zal gaan bij goede verkoopresultaten
  • 25 vakantiedagen
  • Pensioenregeling
  • Auto van de zaak
  • Laptop van de zaak
  • Telefoon van de zaak
  • Veel vrijheid, zo mag je zelf je dag indelen. Thuis opstarten is zeker een optie.
  • Leuke, informele bedrijfscultuur


Functie:Junior Accountmanager
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Junior Accountmanager Raaak Personeel 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures