Vacature Junior Projectleider

Junior Projectleider in Alblasserdam

Als Junior Projectleider neem je de vraag van de klant in behandeling. Jij inventariseert de wensen en vraagt hierbij goed door. Vervolgens bespreek je dit met je collega’s en leidt je het werk in goede banen. Je wordt volledig meegenomen in de functie, van het vakjargon tot de techniek en de verschillende programma’s waarmee gewerkt wordt. Jij gaat jezelf hierin geheel ontwikkelen en krijgt daarbij te maken met veel verschillende partijen. Je kunt hierbij denken aan klanten, onderaannemers, monteurs en collega’s. Verder vallen werkvoorbereiding en calculatie onder jouw takenpakket en ben je regelmatig bezig met het opstellen van afspraken.

Je wordt in het gehele proces meegenomen en begeleidt door een ervaren collega. Hij zal je wegwijs maken en zorgen dat je uiteindelijk geheel zelfstandig het werk kan uitvoeren. Door dit buddy-systeem weet je zeker dat je gedegen opgeleid wordt!Functie:Junior Projectleider
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via m.spier@eminentgroep.nl of 06 - 48 60 79 80. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Junior Projectleider Eminent Groep 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures