Kennisgeving verlenging beslistermijn voor een aanvraag beschikking regulier behandelen voor het vervangen van een woning door nieuwbouw op locatie Opperduit 1, 2941 AL Lekkerkerk

Aanvraag voor bouwvergunning

Op 20-12-2023 heeft de gemeente een aanvraag ontvangen voor een aanvraag beschikking regulier behandelen voor het vervangen van een woning door nieuwbouw op locatie Opperduit 1, 2941 AL Lekkerkerk. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 19311264162. De beslistermijn van de aanvraag is verlengd met maximaal zes weken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@krimpenerwaard.nl of telefoonnummer 14 0182.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Lekkerkerk. Bekijk alle Bekendmakingen Lekkerkerk in .

https://lekkerkerkkrant.nl/bekendmakingen-lekkerkerk/

Deel dit bericht:

Redactie Lekkerkerkkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Lekkerkerkkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Lekkerkerk.

Gerelateerde berichten