Vacature Laborant

Laborant in Alblasserdam

Dit ga je doen

In jouw functie als Laborant kom je terecht in een fabriek wat staaldraad produceert. Je gaat als Laborant monsters voorbereiden voor analyse en voert zelf ook spectro-analyse uit op deze monsters met behulp van een spectrometer. Je doet dit door middel van het gebruik van doorslijp- en schuurmachines. Deze bedien je zelf. Het kan dus zijn dat je witte jas aan het einde van je werkdag niet wit meer is! De resultaten van de analyse rapporteer je in het systeem.

Je werkzaamheden zullen plaatsvinden op de verschillende laboratoria binnen het bedrijf. Dit kan zowel chemisch, mechanisch als spectro zijn. Samen zorgen we ervoor dat alle analyses uitgevoerd kunnen worden.


Je werkt als Laborant nauwkeurig en met oog voor detail, zodat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Mochten er afwijkingen zijn dan rapporteer je deze aan je Teamleider. Je werkplek als Laborant is in een productieomgeving, je bent dus nauw betrokken bij het productieproces. Samen met jouw 8 collega’s werken jullie doordeweeks in de dagdienst van 7.30 uur tot 16.00 uur.


Zie jij jezelf in deze functie of wil je er meer over weten? Neem dan contact met ons op!


Organisatie- en afdelingomschrijving

Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat hoogwaardig staaldraad produceert. Kwaliteit, innovatie en techniek zijn hier heel belangrijk. Als Kwaliteitsmedewerker maak je deel uit van een gepassioneerd team dat voortdurend streeft naar verbetering in de productieprocessen.

Dit krijg je

  • Een startsalaris tussen €2.750,- en €3.400,- bruto per maand
  • 5% ADV toeslag bovenop je slaaris
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • 8,33% vakantiegeld per aar
  • De mogelijkheid om per week of per 4 uitbetaald te krijgen
  • Uitzicht op overname door de opdrachtgever


Functie:Laborant
Startdatum:13-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Laborant Raaak Personeel 13-12-2023

Bekijk ook andere vacatures