Vacature Logistiek Medewerker

Logistiek Medewerker in Alblasserdam

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een fulltime logistieke functie, en zie jij het hierbij wel zitten om niet de kleine maar de grotere heftrucks te besturen? Dan hebben wij een heel toffe uitdaging voor je!

Voor een staalbedrijf in Alblasserdam zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker die in de 2 of 3 ploegen dienst beschikbaar is. Klinkt deze vacature interessant? Wil jij ergens snel aan de slag? Kijk dan vooral verder!

wat bieden wij jou
 • € 3000,- / € 3500,-
 • Tijdelijk, met uitzicht op een vast contract
 • Werken in een 2 of 3 ploegendienst
 • Groot staaldraadbedrijf
wie ben jij

Jij bent heel behendig met de heftruck en je hebt al de nodige km's gereden. Je gaat rijden met zwaar transport, dus het is verplicht om ervaring te hebben met een 8-Ton heftruck. Het is heel belangrijk dat je nauwkeurig en netjes werkt, want het materiaal waarmee je gaat rijden is kostbaar. Verder zijn dit de minimale vereisten voor deze functie:

 • Je hebt ervaring met zwaardere heftrucks
 • Je werkt nauwkeurig
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Bereid om in de 2 of 3 ploegen te werken
 • Je beschikt over eigen vervoer
wat ga je doen

In deze functie zul je voornamelijk op de heftruck rijden en zorg je ervoor dat de uitgaande goederen, op tijd en met de juiste documenten, worden verzonden. Daarnaast zorg je ook voor het afvoeren van stuwmateriaal. Hieronder staan de meest voorkomende werkzaamheden:

 • Je houdt opslaglocaties op orde
 • Je voert controles uit op het geproduceerde staal
 • Je maakt (eind)producten klaar voor verzending
 • Je zorgt ervoor dat de juiste documenten bij de juiste producten hangen
waar ga je werken

Het bedrijf waar je komt te werken is een prachtig internationaal staalbedrijf met veel aanzien. Mensen werken er met veel plezier, dat blijkt onder andere uit het feit dat er collega’s zijn die al ruim 30 jaar bij de organisatie werken. Binnen dit bedrijf worden staalknuppels verwerkt in verschillende staaldraden. De producten worden voornamelijk gebruikt in de automotive, machinebouw en engineering. Het bedrijf vindt kwaliteit erg belangrijk, daarom is het wel van belang dat je nauwkeurig kan werken. Je gaat aan de slag in een gezellig team waar hard gewerkt wordt, maar er is altijd tijd voor een goede grap.

sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd? Wacht dan niet te lang! Solliciteer via de button.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:logistiek medewerker
Startdatum:06-01-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via jonah.van.beekhuizen@nl.randstad.com of 078-6991350. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. Logistiek Medewerker Randstad 06-01-2024

Bekijk ook andere vacatures