Vacature Logistiekmedewerker

Logistiekmedewerker in Lekkerkerk

Als logistiekmedewerker kan je rekenen op een bruto salaris tussen de €2300 - €2500 per maand.

Wij bieden

  • Een salaris vanaf €2300,- tot €2500,- bruto per maand;
  • 8,33% vakantietoeslag;
  • 2% eindejaarsuitkering;
  • 25 vakantiedagen;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. cursussen en opleidingen.

Als logistiekmedewerker heb je een cruciale rol in het beheer van goederen en informatiestromen en zal je aan de slag gaan voor 8 uur per dag tussen 05.00 - 18.00 uur in een werkomgeving rond de 8 graden. Je bent verantwoordelijk voor het zorgvuldig laden en lossen van vrachtwagens, en gaat verder met het verpakken van producten. Je zorgt voor de juiste labels en bereidt orders voor verzending voor, terwijl je ook de afhandeling van retours regelt. Alles wordt nauwkeurig door jou geregistreerd in het systeem, en jij spoort en corrigeert eventuele fouten of afwijking op in de uitgaande en inkomede orders.

Je werkplek

Onze opdrachtgever is actief in de voedingsmiddelen sector en gevestigd vlakbij de wereldhaven van Rotterdam. Ze leveren al meer dan 40 jaar voedingsproducten voor onder andere snack- en ready-meal producenten. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste in de voedingsmiddelen sector in Europa.

Functie-eisen

  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent flexibel in je werktijden;
  • Ervaring met een elektrische pompwagen.

van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jou past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen Daphne Ketting via dketting@vannesenplaisier.nl of via 0180 - 82 08 23. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de productie en logistiek sectoren? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.Functie:Logistiek medewerker, Logistiek medewerkers
Startdatum:14-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v. via onbekend of 06-26037805. Of bezoek hun website https://www.vannesenplaisier.nl/job/logistiekmedewerker--_6290/application.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Logistiekmedewerker Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v. 14-02-2024

Bekijk ook andere vacatures