Vacature Operator proces

Operator proces in Alblasserdam

Dit ga je doen

Je werkt bij een organisatie die staaldraad produceert. Eén van de processen in dit productieproces is het gloeien van staal. Als Operator heb je diepgaande kennis van procestechniek en ben je verantwoordelijk voor het soepele verloop van het gloeiproces. In dit proces houd je je bezig met het laden en lossen van gegloeid draad, met de heftruck en bedien je veel de bovenloopkraan om onder andere ovens en stolpen te verplaatsen. Je bewaakt d technische status en procesparameters van het gloeiproces en voert inspecties uit. Je bent ook verantwoordelijk voor klein onderhoud aan de machines.


Bij calamiteiten ben jij de snelle denker die essentiële handelingen uitvoert om de processen draaiende te houden. Hierbij neem je de leiding in het vaststellen en veiligstellen van de situatie en voer je samen met de technische dienst of individueel analyses uit om de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Je maakt deel uit van een dynamisch team in Alblasserdam, een locatie waar hoogwaardige technologie en vakmanschap samenkomen. Je bent een essentiële schakel in de productie van hoogwaardig staaldraad. Deze organisatie staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. We bieden niet alleen uitdagende werkomgeving, maar ook mogelijkheden tot persoonlijke groei en ontwikkeling.


Je komt te werken in de 5-ploegendienst. Dat is een 2-2-2 rooster, waarna je 4 dagen vrij bent. De ochtenddienst is van 6 – 14 uur, de avonddienst is van 14 – 22 uur en de nachtdienst is van 22 – 6 uur. De werklocatie is in Alblasserdam en omdat je in ploegendienst werkt is het noodzakelijk in het bezit te zijn van een rijbewijs en eigen vervoer.

Dit krijg je

  • Een leuke en uitdagende functie bij een groeiend bedrijf
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Een functie in 5-ploegendienst waar je 30% toeslag voor ontvangt
  • Pensioenregeling
  • Reiskosten van deur tot deur
  • Een bruto maandloon tot €3.680,- inclusief toeslagen
  • Niet in het bezit van een certificaat veilig hijsen en/of een heftruckcertificaat? Deze kan je via Raaak Personeel behalen!


Functie:Operator proces
Startdatum:05-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Operator proces Raaak Personeel 05-02-2024

Bekijk ook andere vacatures