Vacature P&O Adviseur Leren & Ontwikkelen

P&O Adviseur Leren & Ontwikkelen in Lekkerkerk

P&O Adviseur Leren & Ontwikkelen

 • Aantal uur : 32 - 36 uur
 • Opleidingsniveau : HBO

Zie je het al voor je?

Leren en ontwikkelen heeft binnen de gemeente Krimpenerwaard een belangrijke plek. Onze medewerkers moeten goed zijn toegerust om onze bewoners zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit vraagt om continue ontwikkeling, zowel van de organisatie als van onze medewerkers zelf. Hiervoor is jouw ruime ervaring en sterke visie op leren en ontwikkelen een cruciale aanvulling. Je draagt met jouw advies als HR-professional bij aan de speerpunten van Krimpenerwaard Vooruit: onze organisatiecultuur. Dit doe je niet alleen tijdens gesprekken met directie en management, maar dit komt ook naar voren in wie je bent en wat je belangrijk vindt. Jij gaat in deze rol het verschil maken bij zowel het stimuleren als faciliteren van een lerende cultuur.

Wij

Krimpenerwaard is een middelgrote gemeente in het prachtige Groene Hart. Een landelijk gebied met elf unieke dorpen of steden, waar in totaal 58.000 inwoners wonen, werken en recreëren. Maar, jij wilt natuurlijk ook graag weten wat voor organisatie wij zijn.
Je komt te werken bij het team Personeel & Organisatie. Het team is volop in beweging en ontwikkeling. In dit team vind je 16 professionals die zich bezighouden met de verschillende HR- onderwerpen.

Dit ga je doen

In deze rol van HR Adviseur richt jij je op het ontwikkelen van beleid voor leren en ontwikkelen en geef je hierin organisatie breed advies. Jij zet de lijnen uit voor bijvoorbeeld ons traineeprogramma, het verbeteren van ons onboardingsproces en het geven van loopbaanadvies. Hierbij werk je intensief samen met de diverse afdelingen en jouw P&O collega's. Jij vertaalt ontwikkelingen binnen de gemeente Krimpenerwaard naar passende ontwikkelingsplannen en interventies die de lange termijndoelen van de organisatie ondersteunen. Hiervoor kun je de verbinding leggen en behoeften inventariseren. Je adviseert over complexe leer- en ontwikkelvraagstukken, ook op management niveau.
Daarnaast:

 • Werk je actief aan het uitrollen van onze visie op leren en ontwikkelen;
 • Voer je intakes met medewerkers en managers om leerbehoeftes te onderzoeken en hierop passende ontwikkelinterventie(s) toe te passen;
 • Lever je een bijdrage aan het Strategisch Personeelsplan;
 • Ben je de coördinerende schakel tussen opleidingsinstituut en medewerkers/managers;
 • Draag je bij aan de ontwikkeling van interne trainingen;
 • Bepaal je hoe meetdoelen geëvalueerd gaan worden;
 • Ben je samen met Inkoop verantwoordelijk voor het contractbeheer van opleidingsinstanties en draag je bij aan de professionalisering ervan;
 • Lever je een bijdrage aan het meedenken over een betere digitalisering van gebruik en aanbod van ons opleidingsprogramma.

Jij

Met jouw scherp geformuleerde adviezen creëer je draagvlak voor de toepassing én uitvoering van het beleid omtrent Leren en Ontwikkelen en je haalt er veel plezier en voldoening uit om op een creatieve manier hiermee bezig te zijn. Je bent enthousiast en leergierig en de aanjager van groei, verbinding en ontwikkeling van medewerkers. Je bent zelfstartend en durft verantwoordelijkheid te nemen voor het gestelde beleid.
Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal een HBO diploma;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring binnen Learning & Development;
 • Gemeentelijke ervaring (pré).

 • Een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, van maximaal € 5.725,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Op dit moment is de functie ingedeeld in schaal 11. Momenteel zijn we bezig met de herijking van het functiehuis welke effect kan gaan hebben op de indeling van deze functie;
 • Een thuiswerkvergoeding, reiskostenvergoeding en uiteraard een laptop en iPhone. Ook kunnen wij je helpen bij het inrichten van je thuiswerkplek!
 • Een Individueel Keuze Budget (IKB) (externe link) . Over het bruto maandsalaris bouw je maandelijks 17,05% IKB op. Je kunt dit bijvoorbeeld (maandelijks) uit laten betalen, gebruiken om extra verlof te kopen of inzetten voor een opleiding;
 • De mogelijkheid om je werk en werktijden in te delen op de manier die bij jou en je werk past;
 • Vitamine L(eren): een intern pakket aan ontwikkelmogelijkheden;
 • Betrokken collega's;
 • Vertrouwen.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met (Teamleider Communicatie en P&O). Zij is bereikbaar via telefoonnummer: .


Functie:p&o adviseur leren & ontwikkelen
Startdatum:02-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5725 – 5725
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Krimpenerwaard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. P&O Adviseur Leren & Ontwikkelen Gemeente Krimpenerwaard 02-12-2023

Bekijk ook andere vacatures