Vacature Planner

Planner in Ridderkerk

Planner (40 uur)

Werken als Planner keukens/service bij HomeKeukens in Ridderkerk? Wil jij (net zoals wij) écht voor kwaliteit gaan, dan zoeken we jou!

Hoe ziet jouw dag als Planner bij HomeKeukens eruit?
Je start de dag om 08.30 uur op kantoor in Ridderkerk. Samen met je directe collega's neem je een bak koffie of thee en bekijk je de mailbox. In deze mailbox staan bijv. de automatisch verstuurde planbrieven en controleer je of deze allemaal goed verzonden zijn. Ook komen hier de vragen van klanten binnen over de gemaakte planning en behandel je deze.
Rond de middag hebben we een gezamenlijke lunch. Even een frisse neus halen, of een spelletje spelen hoort er uiteraard bij. Na de lunch ga je aan de slag met het her berekenen van de keukens en maak je hiervoor een goede planning, zodat al onze keukens netjes en op tijd worden geleverd bij onze klanten. Ook maak je planningen voor onze servicemonteurs en zet je de spullen klaar die zij daarvoor nodig hebben. Ja zeker, de functie is heel divers.
Ook werk je nauw samen met de werkvoorbereider en je collega op de serviceafdeling, je kan hier ook bijspringen indien nodig.
Kortom: Vragen beantwoorden, planningen maken, contact met klanten en samenwerken met je collega's is wat je graag doet en voor je het weet is je werkdag alweer voorbij. Voor elke werkdag is het einddoel dan ook duidelijk: zorgen voor een 100% tevreden klant!

Hoe gaat jouw inwerkperiode?
Alle afdelingen leren kennen, daar ga je mee beginnen. Samen met je collega's kijk je mee op andere afdelingen. Zo ga je bijv. een dag mee met het inmeten en kijk je mee op de orderverwerking en in ons magazijn. Ook het (leren) omgaan met SIMAR en de hele planning/servicemodule is nodig. Na een gedegen inwerkperiode zal je daarna zelfstandig aan de gang gaan met de planning van onze keukens en service.

HomeKeukens, jouw toekomstige werkgever:
Ervaar het gemak van thuis uw keuken uitzoeken. Met meer dan 10 jaar ervaring is HomeKeukens marktleider in keukenadvies aan huis. Persoonlijk keukenadvies in uw eigen thuisomgeving was nog nooit zo makkelijk. Onze adviseurs nemen alle materialen mee waardoor u direct de juiste keuzes kunt maken. Dat noemen wij een klantgerichte benadering. Het perfecte startpunt voor een keuze die jarenlang uw keukenplezier bepaalt.

Benieuwd naar het werk van HomeKeukens? Bekijk onze foto's: https://homekeukens.nl/referenties

Geboden wordt: - Half jaar contract bij Home Keukens, vervolgens snel een vast contract; - Goed salaris tussen de € 2200 tot € 3100 bruto per maand (op basis van full-time en afhankelijk van ervaring) - Eigen werkplek op een schitterend en nieuw kantoor; - Ieder kwartaal een training; - Een goede pensioensregeling volgens cao wonen; - 25 vakantiedagen; - Werken in een super gezellig team; - Jaarlijks teamuitje. - Personeelskorting op onze producten

- Je kunt goed zelfstandig werken, maar zeker ook in teamverband - Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden - Je bent stressbestendig en probleemoplossend - Je hebt organisatorische vaardigheden en het vermogen om overzicht te houden bij onverwachte situaties - Je bent woonachtig in regio Gouda/ Drechtsteden / Rotterdam / Krimpenerwaard / Alblasserwaard; - Je gaat (net zoals wij) voor 100% kwaliteit!

Ben je enthousiast? Stuur dan jouw CV naar

Bel dan tussen 08:30 en 17:30 naar .

Bericht aan bemiddelingsbureaus.

Acquisitie wordt écht niet op prijs gesteld, probeer het daarom ook niet! De CV's van ongevraagd voorgestelde kandidaten zullen worden behandeld als rechtstreekse sollicitaties.

Functie:planner
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2200 – 3100
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Home Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Planner Home Groep 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures