Vacature Recruiter

Recruiter in Alblasserdam

  • Redactie Lekkerkerk
  • 13-01-2024

Recruiter in Alblasserdam

Over ESG | Tech


Je hebt 2 tot 3 jaar ervaring in het aantrekken en binden van (technisch) talent;

Je bent een expert in het inzetten van social media en recruitment tools (zoals LinkedIn en Indeed);

Een marktconform salaris en flexibele werkuren (32-40 uur per week);

Een leaseauto, laptop, telefoon en een dagelijkse lunch;

Een hybride werkomgeving en groeimogelijkheden;

Daarnaast ook leuke activiteiten binnen enbuiten het werk.

"Als Recruiter haal ik voldoening uit de perfecte match tussen kandidaten en vacatures. Ik ben altijd op de hoogte van de laatste trends, weet waar het talent te vinden is en overtuig ze om voor ons te komen werken."

Wil jij meehelpen om de juiste mensen op de juiste plek in te zetten? Ben je een matchmaker in hart en nieren? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Recruiter.

Wat ga je doen?

Als Recruiter breng je de juiste match tot stand tussen vacatures bij opdrachtgevers en werkzoekenden. Je richt je voornamelijk op de technische branche en zet wervingscampagnes in om het juiste talent te vinden via verschillende kanalen. Daarnaast onderhoud je relaties met kandidaten en opdrachtgevers en zorg je voor een naadloze dienstverlening. Jij bent de regisseur van dit wervingsproces.


Weet je genoeg?


Onder ESG | Tech werken onze technische ondernemingen samen aan het Nederland van morgen.
Functie: recruiter Startdatum: 23-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ESG Ventures via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:recruiter
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ESG Ventures via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Recruiter ESG Ventures 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures