Vacature Storyteller

Storyteller in Alblasserdam

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor de doeners, want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit.

WAAROM VNOM?

Wij zorgen dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk. Met plezier. Voor zowel startende, als ervaren doeners, voor laag en hoog opgeleiden. En ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, zijn we er voor jou. Winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners. We get the job done!

Functieomschrijving

Voor een familiebedrijf met passie voor ondernemen, lasrobottechnologie en innovatie zijn wij op zoek naar Storyteller / Tekstschrijver. Naast een sterke lasverbinding, creëren ze ook een sterke verbinding met leveranciers, afnemers, werknemers en de omgeving. Als Storyteller / Tekstschrijver kom jij in een dynamisch team te werken waar iedereen werkt om het verhaal van de klant op diverse manieren naar buiten te brengen. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Het actief op zoek gaan naar de verhalen achter de klant omtrent het DNA, ontwikkelingen, projecten en innovaties;
 • Het schrijven en redigeren van content voor social media, nieuwsbrieven en de website;
 • Het omzetten van de beleving van events naar een verhaal;
 • Teksten aanleveren voor campagnes;
 • Het maken van een communicatieplanning en het verzorgen van de communicatie rondom beurzen en events;
 • Omzetten van verhalen van medewerkers om de employer branding vorm te geven.
Functie-eisen

Voor de openstaande functie van Storyteller / Tekstschrijver zijn wij op zoek naar een persoon die enthousiast wordt van het schrijven van teksten over de lasrobottechnologie en het verhaal achter de medewerkers die hier werkzaam zijn. Je bent klant-, service- en resultaatgericht, kan werken in een teamverband maar ook goed zelfstandig en hebt een hands-on mentaliteit. Als Storyteller / Tekstschrijver beschik jij ook over het volgende:

 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met het schrijven van teksten, verhalen en artikelen;
 • Interesse in de lasrobottechnologie en productietechnologieën.
Arbeidsvoorwaarden

Sta jij na het lezen van de bovenstaande werkzaamheden in de startblokken om jouw sollicitatie te versturen voor de rol van Storyteller / Tekstschrijver en beschik jij ook over bovenstaande functie-eisen? Lees dan snel verder op welke arbeidsvoorwaarden jij kan rekenen, naast dat jij in een gezellig en dynamisch team terecht komt:

 • Een fulltime baan voor 40 uur bij de toonaangevende leverancier binnen Europa op het gebied van robotisering en lastechniek;
 • Een salaris tussen de €2.000 en €3.000 bruto per maand op basis van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Goede pensioenregeling;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Goede pensioenregeling.
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Neem dan contact op met Jordy! Je kan me bereiken op het telefoonnummer 06-82969332 of via de email jordy.tas@vnom.nl. Laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken en ik neem direct contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!Functie:marketing medewerker
Startdatum:18-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2000 – 2000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM via jordy.tas@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. Storyteller VNOM 18-01-2024

Bekijk ook andere vacatures