Vacature Teamleider

Teamleider in Ridderkerk

Teamleider ICNG


Date: 23 Jan 2024

Location: Ridderkerk, NL

Company: Alstom


Locatie: emplacement Cartesiusweg Utrecht

Zorg jij met je team voor de verdere implementatie van de Intercity Nieuwe Generatie (ICNG) in Nederland?
Nieuwsgierig? Bij Alstom gaat een wereld voor je open. Lees snel verder.


De komende jaren zul je op het spoor in Nederland steeds meer exemplaren zien van de ICNG. Als teamleider binnen het ICNG-team bij Alstom ben je verantwoordelijk voor het stroomlijnen van werkprocessen en het aansturen van vakmensen die meewerken aan dit innovatieve project.

Wat bieden wij jou?

  • salaris rond 4700 euro bruto (afhankelijk van ervaring)
  • 40-urige werkweek (regelmatige werktijden met uitzondering bij spoed)
  • 40 vrije dagen per jaar
  • cao metalelektro
  • een lease-auto

Wat ga je doen?

Er zijn veel ogen gericht op het ICNG-project. De druk is groot en er moet nog veel werk verzet worden. Voor de ICNG gelden hoge eisen wat betreft betrouwbaarheid, energieverbruik, veiligheid en comfort. We zijn op zoek naar een teamleider die net als wij kwaliteit erg belangrijk vindt en die samen met ons de uitdaging aangaat.
Je gaat als teamleider sturing geven aan een groep van 9 vakmensen. Vanaf de Cartesiusweg in Utrecht vinden diverse test- en acceptatieritten plaats voor de ICNG. Na iedere rit wordt in samenwerking met de klant NS een lijst opgesteld met items die opgelost moeten worden. Dit kunnen allerlei problemen zijn die verschillende kennis van onze mensen vragen (elektronisch, mechanisch, op het gebied van luchtdruk etc). Er kan bijvoorbeeld een probleem zijn met een toiletdeur die niet goed werkt of een haperend informatiescherm voor de reizigers.

Wie ben jij?


Jij weet als teamleider precies wie wat goed kan en jij verdeelt het werk. Jij bent goed in het verzinnen van oplossingen en je neemt graag het voortouw. Je hebt overwicht, maar heel belangrijk - je vergeet het menselijke aspect niet. Als teamleider bij de ICNG heb jij namelijk oog voor het gezamenlijke doel EN voor het individu.
Jij hebt:
- een technische achtergrond (mbo 4 met veel ervaring of hbo/wo)
- goede communicatieve vaardigheden
- empathie
- een groot oplossend vermogen
- ervaring in de spoorwegsector

Waar ga je werken?
Alstom is een internationaal bedrijf in de spoorsector. In Nederland werken ongeveer 500 mensen. In Rotterdam vindt onderhoud en revisie plaats aan locomotieven en wagons. In Ridderkerk wordt aan de binnenkant van railvoertuigen gewerkt. Er worden bijvoorbeeld tractiekasten en bedieningspanelen gemaakt en onderhouden. In Utrecht zit veel kennis over treinbeveiligingssystemen. Vanuit Utrecht en Amsterdam wordt de nieuwste trein bij de Nederlandse Spoorwegen geïntroduceerd: de Intercity Nieuwe Generatie (ICNG). Alstom is een organisatie die continu in beweging is.

  • een internationale werkomgeving met veel verschillende soorten mensen
  • betrokken team
  • mooi project wat veel impact heeft op de maatschappij!

Interesse?
Wanneer begin je?!

Je kunt via de 'apply now' button solliciteren of je cv sturen naar . Zij is te bereiken via of op (whatsApp of bellen).


Functie:teamleider
Startdatum:23-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4700 – 4700
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alstom Transport via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Teamleider Alstom Transport 23-01-2024

Bekijk ook andere vacatures