Vacature Technici

Technici in Kinderdijk

Door 6.903 bezoekers beoordeeld met een 4.8/5

Vandaag geopend van 10:30 - 16:00

Betrokken vrijwilligers

Arie Steehouwer, vanuit Werelderfgoed Kinderdijk nauw betrokken bij de renovatie, is enthousiast over de vernieuwingen. Zo benadrukt hij dat de Cruiser Vos & zn. nu volledig elektrisch wordt aangedreven, passend bij ons Werelderfgoed. Samenwerking met vrijwilligers en leveranciers speelden een belangrijke rol in elk stadium van het renovatieproces. Dit varieerde van het ontmantelen van de houten bovenbouw tot het gedetailleerd inspecteren van de voortgang door ervaren technici. Het schilderwerk is verzorgd door een groepje vrijwilligers. De stuurhut en het hekwerk van de gerestaureerde Cruiser hebben nu dezelfde elegante kleurstelling als de Hopper Beatrix in ons Werelderfgoed, terwijl de boeg een stijlvolle zwarte tint met een kenmerkende blauwe rand heeft gekregen.

Cruiser rondvaartboot terug in KinderdijkCruiser rondvaartboot terug in Kinderdijk

Samenwerkingen

Met de inzet van onze toegewijde vrijwilligers en van partners als scheepswerf Schlieker en Gebr. Hoek B.V. is de Cruiser Vos & zn. na renovatie weer in topconditie. Het schip zal nu nog vele jaren stijlvol de wateren doorcruisen en bezoekers een prachtig uitzicht op onze molens bieden!

Jantina uit het water

Op de dag van de te water lating van de Vos & zn. in Kinderdijk, is ook het beurtschip, de Jantina, uit het water gehaald. Dit voor wat klein onderhoud en de verplichte keuring van het 129 jaar oude schip.

De

Nederwaard 1b
2961 AS Kinderdijk
Nederland

Wil jij meer uit je bezoek aan Kinderdijk halen? Boek je tickets via onze evenementen pagina .Functie:technici
Startdatum:15-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kinderdijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Technici Kinderdijk 15-02-2024

Bekijk ook andere vacatures