Vacature Terminaltrekker Chauffeur

Terminaltrekker Chauffeur in Alblasserdam

Dit ga je doen

Jouw nieuwe werkgever is een bedrijf dat fungeert als overslag tussen Alblasserdam en de Rotterdamse haven. In jouw functie als Terminal Trekker Chauffeur rijdt je de geladen terminal trekker die klaar staan, van de ene terminal naar de andere terminal. Dit doe je tussen 06:00 tot 16:00 en werk je dus 4 dagen van 10 uur. Dit aangezien de klant binnen bepaalde tijden de containers per terminal trekker naar de andere terminal vervoerd wil hebben. Het is daarom belangrijk dat jij in bezit bent van rijbewijs B. Daarnaast is wat ervaring mooi meegenomen natuurlijk!

Je gaat 4 dagen per week werken, wel een dienst van 10 uur waardoor je uitkomt op een werkweek van 40 uur. En ben je dus 1 dag vrij.

Dus: ben jij de Terminaltrekker Chauffeur die wij zoeken? Hou je van hard werken, heb je een B rijbewijs en wil je graag werken in Alblasserdam bij een gaaf logistiek bedrijf? Solliciteer dan en vraag naar Sarah, zei verteld je graag meer over de vacature en jouw nieuwe werkgever.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Al sinds 1987 is jouw nieuwe werkgever actief met een container terminal in Nijmegen. Dit initiatief heeft inmiddels veel navolging gekregen. Inmiddels zijn er 7 terminals bijgekomen. Namelijk in Alblasserdam, Beringen (B), Den Bosch, Geel (B), Meerhout (B), Roermond en Venray. Inmiddels wordt al een groot gedeelte van de containers, bestemd voor de binnenlandse markt, via een van deze terminals af-/aangevoerd en steeds meer bedrijven zien de voordelen van deze manier van transport.

Dit krijg je

  • Salaris tot €2344,- bruto per maand o.b.v. 40 uur;
  • 25 vakantiedagen;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Goede pensioensregeling;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Werkkleding;
  • Mogelijkheid tot vast contract.


Functie:Terminaltrekker Chauffeur
Startdatum:13-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:LBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Terminaltrekker Chauffeur Raaak Personeel 13-02-2024

Bekijk ook andere vacatures