Vacature Tuinman/Vrouwen

Tuinman/Vrouwen in Kinderdijk

Tuinman/vrouwen gezocht

welzijnsinstelling Nieuw Lekkerland- Kinderdijk

Gevraagd: mensen die zo af en toe een tuinklusje willen doen bij ouderen die daartoe zelf niet meer in staat zijn. Dit gaat om incidentele werkzaamheden zoals het winterklaar maken van een tuin, helpen snoeien, onderhoudswerkzaamheden. Vind jij het fijn om iemand te helpen met een mooie tuin?

Dan horen we graag van jou!

Bel ons op: van: 09:00-12:00 uur tel.nr.: of stuur een mail naar: .

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: 'Iedereen doet mee'.Functie:tuinman/vrouw
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Molenlanden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Tuinman/Vrouwen Stichting Welzijn Molenlanden 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures