Vacature Verhuurmedewerker

Verhuurmedewerker in Ridderkerk

LOXAM Boxmeer + 3 Locaties

Wat is vereist?

 • MBO werk- en denkniveau
 • Bij voorkeur minimaal twee jaar relevante werkervaring
 • Klantwensen kunnen vertalen naar verhuurorders
 • Goede beheersing Nederlandse taal
 • Dienstverlenend en klantvriendelijk

Wat krijg je?

 • Salaris is in goed overleg en afhankelijk van kennis en ervaring
 • Opleidingsmogelijkheden en loopbaanbegeleiding
 • Bij aanvang krijg je een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband

Wat doe je?

 • 20% Transport voor morgen regelen
 • 30% Klanten helpen (baliewerkzaamheden)
 • 20% Werken aan contracten, reserveringen, offertes en overige administratie
 • 10% Machines klaarzetten voor morgen
 • 10% Klantcontact (via de mail en telefonisch)

 • Created with Sketch.

Als bij LOXAM ben je verantwoordelijk voor de verhuur van machines en ander materieel. Je bent het aanspreekpunt voor klanten die machines ophalen of inleveren, waar jij hen ontvangt en goed op weg helpt. Soms reserveren klanten, maar het komt ook regelmatig voor dat klanten spontaan binnenstappen en aangeven dat ze bijvoorbeeld een boormachine nodig hebben. Klanten kunnen zowel particulieren zijn als grote bedrijven met een officiële registratie bij LOXAM; de grotere machines verhuur je alleen aan deze laatste partijen. Je bespreekt de prijs en de huurvoorwaarden en regelt alle overige zaken, zoals de borgsom. Ook zie je erop toe dat al het uitgeleende materieel weer netjes terugkomt en je onderneemt eventueel actie als dit niet zo is.

Gemiddeld komen er zo'n vijftien tot twintig klanten per dag aan de balie; tussendoor ben je vooral bezig met morgen. Je plant de rit voor de chauffeur, die bepaalde machines bij klanten op locatie brengt. Ook zet je de reserveringen klaar die de volgende dag opgehaald worden en maak je deze gebruiksklaar, soms samen met een Monteur. Daarnaast verwerk je alle inkomende reserveringen, stel je offertes en huurcontracten op en verwerk je wijzigingen die de klant op het laatste moment kan doorgeven. Ondertussen houd je alles goed bij in het commerciële systeem en het verhuursysteem van LOXAM. Kortom: je dag is zeer gevarieerd, ook omdat klanten tussendoor kunnen bellen met vragen of problemen.

Je werkt met andere s; jullie zijn samen verantwoordelijk voor de telefoon en algemene mailbox. Samen zorgen jullie ervoor dat klanten zich welkom voelen en zo goed mogelijk geholpen worden.

<p><span>Als <strong></strong> bij LOXAM ben je verantwoordelijk voor de verhuur van machines en ander materieel. Je bent het aanspreekpunt voor klanten die machines ophalen of inleveren, waar jij hen ontvangt en goed op weg helpt. Soms reserveren klanten, maar het komt ook regelmatig voor dat klanten spontaan binnenstappen en aangeven dat ze bijvoorbeeld een boormachine nodig hebben. Klanten kunnen zowel particulieren zijn als grote bedrijven met een officiële registratie bij LOXAM; de grotere machines verhuur je alleen aan deze laatste partijen. Je bespreekt de prijs en de huurvoorwaarden en regelt alle overige zaken, zoals de borgsom. Ook zie je erop toe dat al het uitgeleende materieel weer netjes terugkomt en je onderneemt eventueel actie als dit niet zo is. </span></p> <p><span>Gemiddeld komen er zo'n vijftien tot twintig klanten per dag aan de balie; tussendoor ben je vooral bezig met morgen. Je plant de rit voor de chauffeur, die bepaalde machines bij klanten op locatie brengt. Ook zet je de reserveringen klaar die de volgende dag opgehaald worden en maak je deze gebruiksklaar, soms samen met een Monteur. Daarnaast verwerk je alle inkomende reserveringen, stel je offertes en huurcontracten op en verwerk je wijzigingen die de klant op het laatste moment kan doorgeven. Ondertussen houd je alles goed bij in het commerciële systeem en het verhuursysteem van LOXAM. Kortom: je dag is zeer gevarieerd, ook omdat klanten tussendoor kunnen bellen met vragen of problemen.<</span></p> <p><span>Je werkt met andere s; jullie zijn samen verantwoordelijk voor de telefoon en algemene mailbox. Samen zorgen jullie ervoor dat klanten zich welkom voelen en zo goed mogelijk geholpen worden.<</span></p>

Als je het leuk vindt om de hele dag door in contact te zijn met mensen over machines, en je het uitdagend vindt om continu te moeten bepalen wat het belangrijkst is en wat niet, dan is dit een baan voor jou.

Werkweek


Jan Mariën

Op een leuke werkdag ben ik goed voorbereid voor morgen: de planning voor de chauffeur is rond, de contracten liggen klaar om getekend te worden en ik heb alle machines klaargezet voor de huurders.

Tijdens een mindere dag ligt een machine van een klant in storing, en lukt het mij en mijn collega's niet om die meteen opgelost te krijgen. Daar is de klant niet blij mee, en dat laat hij merken.

 • Ma
 • Di
 • Wo
 • Do
 • Vr

 • Ma

 • Di

 • Do

Voorbeeld uit de praktijk

Een klant belt je op: hij heeft een hoogwerker bij jullie gehuurd, maar deze doet het niet. Wat doe je?

Je stelt meerdere vragen om te achterhalen wat er eventueel aan de hand kan zijn met de hoogwerker. Op basis daarvan bepaal je of het zin heeft om een Monteur van LOXAM die kant op te sturen. Als je bijvoorbeeld ontdekt dat een machine een lege accu heeft, dan kun je het beste de hoogwerker omruilen voor een andere. Als het echter zo is dat de machine startproblemen heeft, dan kan het een technisch probleem zijn. In dit geval stuur je wel een Monteur naar de klant om het probleem op te lossen. Dit blijkt zo te zijn, dus je schakelt zo snel mogelijk een Monteur in. De klant heeft voor die dag vijf werknemers ingepland om de klus op locatie te klaren, dus de klant wil natuurlijk dat de hoogwerker het zo snel mogelijk weer doet. Klanten kunnen gefrustreerd raken in dit soort situaties en dit ook laten merken, en daar moet je wel tegen kunnen.

Wat doe je?

Groeipad

Je kunt verschillende opleidingen volgen om je productkennis te vergroten, maar er zijn ook opleidingen om jezelf voor te bereiden op de volgende functie in je loopbaan.

Vestigingsmanager

Regiomanager

Werken bij LOXAM

LOXAM is de nummer één in Europa en de nummer twee in Nederland op het gebied van materieelverhuur. Wij zorgen ervoor dat onze klanten altijd de juiste machine en het juiste gereedschap hebben. Met onze kennis en service helpen wij bedrijven en particulieren om hun klus veilig, snel en goed te klaren.

Hoofdkantoor in Ridderkerk

Functie:verhuurmedewerker
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Loxam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. Verhuurmedewerker Loxam 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures