Vacature Assemblagemedewerker systeemwanden

Assemblagemedewerker systeemwanden in Alblasserdam

Als assemblage medewerker bij dit bedrijf ben jij verantwoordelijk van de productie van de wandsystemen voor balkon en terras beglazing, tuinkamers en windschermen op maat. Het bedrijf maakt deze exclusieve producten zelf  waarbij de werknemers de spil zijn in de kwaliteit die geleverd wordt. Jij ziet het als vanzelfsprekend om de hoogste kwaliteit te leveren en te streven naar een hoge klanttevredenheid. Je kan goed in teamverband werken, maar zelfstandig de systemen klaar maken voor montage schrikt jou niet af! Je hebt ervaring met het verspanen en assembleren van railen en glassystemen.Functie:Assemblagemedewerker systeemwanden, Assemblagemedewerker
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2100 – 2700
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via renevanderpoel@mail.werktalent.nl of 31641281498. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Assemblagemedewerker systeemwanden WerkTalent 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures