Vacature Assistent Teamleider Warehouse

Assistent Teamleider Warehouse in Alblasserdam

Assistent Teamleider warehouse

Alblasserdam / Nederland

Wij zoeken een echte teamspeler. Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die goederen op de juiste manier kan laden en lossen en just-in-time de onderdelen kan leveren aan de productielijn en daarnaast sturing kan geven aan de warehouse medewerkers.

Jouw werkzaamheden als

Assistent Teamleider Warehouse

Als Assistent Teamleider Warehouse bij Broekman Logistics begint je dag met het tijdig instrueren van Warehouse medewerkers via toolbox-sessies voor aanvang van de werkzaamheden en het distribueren van in- en uitslagorders en planningslijsten om een gestroomlijnde logistieke operatie te garanderen. Je instrueert medewerkers over het aan te sturen proces en de orderline, waarbij je afdelingsdoelen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, productiviteit en milieu in acht neemt. Vervolgens los je zorgvuldig goederen uit het vervoermiddel, controleer je ze op nauwkeurigheid en volg je de geldende procedures en werkinstructies om de goederen doelmatig te stuwen en op te klampen in de loods. Tijdens de dag voer je voorraadtellingen uit en houd je urenverantwoording bij voor mix & label activiteiten, en stuur je warehousemedewerkers aan om een efficiënte uitvoering van orders conform instructies te garanderen. Aan het einde van de werkdag rapporteer je aangestuurde processen en orderlines aan de leidinggevende, waarbij je de behaalde resultaten en eventuele bijzonderheden bespreekt. Jouw toewijding aan veiligheid, kwaliteit en efficiëntie draagt bij aan het succes van de logistieke operaties en de tevredenheid van onze klanten.

Jouw profiel als

Assistent Teamleider Warehouse

  • Je beschikt over een MBO3 werk- en denkniveau in een logistieke richting.
  • Je hebt ruime ervaring in een warehouse-omgeving en bij voorkeur heb je eerder een leidinggevende rol vervuld.

Verder ben jij ben jij communicatief sterk en weet je anderen te motiveren en aan te sturen. Het naleven en handhaven van procedures en werkinstructies is voor jou vanzelfsprekend. Je bent resultaatgericht en beschikt over probleemoplossend vermogen. Daarnaast heb je gedegen kennis van veiligheids-, milieu- en bedrijfsvoorschriften en zorg je ervoor dat deze strikt worden nageleefd binnen het team en de werkomgeving.

Broekman Logistics AlblasserdamBroekman Logistics Alblasserdam

Jouw werkplek als Assistent Teamleider Warehouse bij Broekman Logistics

Broekman Logistics is gespecialiseerd in klantgerichte logistieke multimodale oplossingen voor transport. Dagelijks houden wij ons bezig met complexe logistieke vraagstukken van onze internationale klanten; hoe groot de uitdaging ook is, wij vinden de passende oplossing. Hierin zijn we actief binnen de Forwarding & Shipping, Breakbulk Terminals en Warehousing & Distribution.

Met betrekking tot onze Warehousing is Broekman Logistics actief op alle logistieke Hotspots in Nederland. Denk aan Rotterdam, Venlo, Weert en Born. Voor onze locatie in Weert (Limburg) bedienen wij grote klanten in de Machinery. Voor één van deze klanten hebben wij in 2022 een nieuwe vestiging gestart in Alblasserdam vorig jaar.

De totale opslagcapaciteit van de warehouse in Alblasserdam is meer dan 30.000m2 verdeeld over verschillende hallen. Ieder van de hallen is geschikt om onder andere machines en toebehoren te assembleren. De inkomende goederen kunnen sterk variëren van kleine schroeven tot gehele cabines. Werkzaamheden worden uitgevoerd een nieuwe ontwikkelde omgeving waarbij alle hulpmiddelen zijn afgestemd op een efficiënte werkomgeving.

Wij bieden de Assistent Teamleider Warehouse


Door de opslag van machines binnen een nieuw warehouse garanderen wij jou een uitdagende werkomgeving. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om werk gerelateerde cursussen en certificaten te behalen.

Verder bieden wij jou….

  • Een marktconform salaris;
  • Een gegarandeerde 13e maand;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • 27 vakantiedagen;
  • Pensioenopbouw;
  • Reiskosten.

call mail [email protected]

Functie:assistent teamleider warehouse
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Broekman Group B.V.;Broekman Logistics via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Assistent Teamleider Warehouse Broekman Group B.V.;Broekman Logistics 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures