Vacature Begeleider

Begeleider in Alblasserdam

  • Redactie Lekkerkerk
  • 04-12-2023

in Alblasserdam

W oonCadans zoekt voor het Palet een (voor 16 - 24 uur per week) die binnen een kleinschalige en regelarme organisatie mee vorm en inhoud wil geven aan onze visie.

Op basis van eigen regie geven zij vorm aan de ondersteuning en zorg welke nodig is om zo zelfstandig mogelijk te wonen en te leven.
Als ben jij de persoon die de juiste vorm van begeleiding geeft om dit mee te kunnen realiseren.

De zeven bewoners hebben hun eigen aangepaste appartement . Hiernaast is er een gezamenlijke woonkamer waar ze met elkaar wat kunnen drinken, eten of activiteiten kunnen doen. Zie ook: www.woonvereniginghetpalet.nl

Deze uitdaging stelt eisen aan je dosis kennis, ervaring, inzicht en houding.

We zoeken iemand die ;

  • De bewoners een thuis kan bieden naar onze gezamenlijke kernwaarden.

  • Een relevante opleiding op mbo 3 of 4 niveau gericht op begeleiding en/ of verzorging van mensen met een beperking.

  • R uime ervaring heeft als met verzorgende taken.

  • De eigen regie van bewoners centraal stel t, maar tegelijkertijd het eigen professionele handelen hiermee op een juiste wijze weet te verbinden.

  • Beschikt over een o ndernemende en positief kritische werkhouding en zelfstandig beslissingen durft te nemen tijdens het werken in teamverband.

Interesse?

Je kunt solliciteren via e-mail en gericht aan . Voor meer informatie kun je haar ook bellen op of naar Anike van den berg .


Functie: Startdatum: 03-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 16 - 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. 03-12-2023


Functie:begeleider
Startdatum:02-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wooncadans via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Begeleider Wooncadans 02-12-2023

Bekijk ook andere vacatures