Vacature Bestuurslid

Bestuurslid in Nieuw-Lekkerland


Mensen die u tijdens het vrijwilligerswerk ontmoet waarderen uw inzet enorm!
Heeft u wat tijd over, hart voor ouderen en kunt u in een team samenwerken dan komen wij heel graag met u in contact. Samen met u gaan wij kijken welke taak het beste bij u past en hoeveel tijd u eraan wilt besteden.


Er worden informatiebijeenkomsten georganiseerd om u te helpen bij uw vrijwilligerswerk en jaarlijks is er een gezellige avond voor alle vrijwilligers van de Stichting.


Wij maken heel graag kennis met u!
Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Bestuurslid

Ben jij een enthousiast persoon, innovatief en betrokken en wil je graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het welzijnsbeleid in de kernen Nieuw-Lekkerland en Kinderdijk en mensen helpen mee te doen in de maatschappij? Dan is een bestuursfunctie bij de L. & N. Smit's Stichting iets voor jou.


De L. & N. Smit's Stichting is in 1885 opgericht door Leendert en Neeltje Smit. Vanaf de oprichting heeft de Stichting zich bezig gehouden met het ondersteunen van inwoners van Nieuw-Lekkerland en Kinderdijk om hun maatschappelijke participatie en zelfredzaamheid te behouden en/of te vergroten.


Wij zijn op zoek naar enthousiaste bestuursleden die zowel ondernemend als sociaal zijn. Als bestuurslid houd je toezicht op het functioneren van de stichting, woon je bestuursvergaderingen bij maar ook overleggen met o.a. de Gemeente Molenlanden, Zorg en Welzijn en diverse instanties die betrokken zijn bij de Stichting. Je stuurt de ongeveer 90 vrijwilligers aan die ingezet worden bij het Service- en Informatiepunt, beter bewegen voor ouderen, geheugentraining,
kerst opentafelproject, koersbal en sociaal culturele activiteiten zoals themamiddagen, picknick, toneel, film en de nieuwjaarsreceptie. Een breed pakket aan taken, die we als bestuur verdelen. We houden rekening met je mogelijkheden qua tijdsbesteding en voorkeur voor taken.


Vervoersvrijwilligers

Wij zoeken vrijwilligers die mede-inwoners van Nieuw-Lekkerland of Kinderdijk willen rijden naar ziekenhuis, activiteiten of anderszins. Graag willen we deze groep met vrijwilligers uitbreiden. Vindt u het leuk om voor of met iemand op stap te gaan, informeer dan bij het Service- en Informatiepunt naar de mogelijkheden. U ontvangt een onkostenvergoeding per kilometer.

Solliciteren en informatie

Heeft u interesse in één van deze vacatures of wilt u graag meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de
L. & N. Smit's Stichting. Telefonisch te bereiken op of kom eens langs bij het Service- en Informatiepunt.Functie:bestuurslid
Startdatum:27-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met L. & N. Smit's Stichting, Instelling Ouderenwerk Nieuw-Lekkerland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Bestuurslid L. & N. Smit’s Stichting, Instelling Ouderenwerk Nieuw-Lekkerland 27-01-2024

Bekijk ook andere vacatures