Vacature Catering medewerker

Catering medewerker in Kinderdijk

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf en bestaat al sinds 1958. De afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot een organisatie met ruim 850 specialisten in reconditionering, maatwerk bij calamiteiten en facilitaire dienstverlening.

Je komt te werken in een bedrijfskantine in Kinderdijk. Vanwege onderbezetting kom je tijdelijk het team versterken tot ongeveer eind maart.

Functieomschrijving

Als cateringmedewerker zorg je, samen met jouw collega's, dat er een lekkere lunch klaarstaat voor alle medewerkers in de bedrijfskantine. Je bereidt de maaltijden voor en zorgt dat alles aantrekkelijk wordt gepresenteerd. Daarnaast houd jij je bezig met diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je zorgt ervoor dat de kantine er opgeruimd en schoon uitziet.

Het gaat hierbij om een tijdelijke parttime functie voor ongeveer 2 maanden. De werktijden zijn van 09:00 - 15:00 uur dus je werkt gemiddeld 30 uur per week. 

Functie-eisen

Je bent gastvrij en sociaal aangelegd en houdt wel van een gezellig praatje. Heb je daarnaast ervaring of affiniteit met de horeca? Dan is dat mooi meegenomen!

Als catering medewerker:

  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Heb je kennis van de HACCP-regels;
  • Ga je hygiënisch en gemotiveerd te werk;
  • Ben je op korte termijn beschikbaar.

Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Gorinchem, Dordrecht, Rotterdam en Schiedam en beschikt over eigen vervoer om op de werklocatie te komen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een leuke tijdelijke functie binnen een fijn bedrijf. Daarnaast mag je verwachten: 

  • Een bruto uurloon tussen de €14,50 - €15,75 (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 p/km;
  • Opbouw van pensioen en vakantiegeld;
  • Gratis parkeergelegenheid.


Functie:kantinemedewerker
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 2600
Uren per week:30 – 30

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via k.bakker@werk.olympia.nl of Karin Bakker. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Catering medewerker Olympia 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures