Vacature Consultant

Consultant in Alblasserdam

Dit ga je doen

Je bent dagelijks bezig met het maken van de perfecte match. Je weet precies wat jouw klant zoekt in een nieuwe medewerker en houdt rekening met deze wensen en eisen.

Als Intercedent bij Raaak Personeel kijk je naar harde eisen in een vacature, maar hou je ook rekening met soft skills, opleidingsmogelijkheden en kijk je samen met jouw klant naar de mogelijkheden om de vacatures zo goed, snel, maar ook langdurig mogelijk in te vullen.


Daarnaast ben je als Consultant ook een goede Recruiter. In onze database ga je op zoek naar de geschikte kandidaat. Niet gevonden? Dan schrijf je zelf een vacaturetekst en zet je deze online, je belt sollicitanten na en gaat op externe jobboards zoals Indeed en Nationale Vacaturebank op zoek naar de geschikte kandidaat. Je neemt contact op met kandidaten en plant een intake in bij ons op kantoor om zo echt kennis te maken met de kandidaat.

Wil diegene hetzelfde werk ergens anders, wil iemand doorgroeien of gaat de zoektocht uit naar iets compleet anders? Jij kijkt naar de mogelijkheden.

Het is dus belangrijk dat je mens- en klantgericht bent. Maar ook dat je resultaatgericht bent. Je komt te werken in een commerciële rol en streeft samen met je collega’s naar het beste resultaat.


Jouw rol als Intercedent is gevarieerd, afwisselend en biedt genoeg uitdagingen. Wil je meer weten? Bel Bianca dan! Is deze rol jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct!

Organisatie- en afdelingomschrijving

Bij Raaak Personeel Alblasserdam kom je terecht in een gezellig team. Er wordt hard gewerkt succes worden gevierd en er wordt plezier gemaakt. Jouw collega’s Louise, Koen, Tirsa, Sarah, Sabrina en Bianca zullen je wegwijs maken in jouw nieuwe functie. Daarna volgt de onboarding van een week waarin je een uitgebreide introductie krijgt in zaken zoals de uitzendbranche, regelgeving en recruitment. Je ontvangt ook de SEU-opleiding, die zal jou helpen te ontwikkelen als Consultant. Bij Raaak hebben we ook de Raaak Academy, hier bieden wij tientallen trainingen en cursussen aan waarmee jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Heb jij ambitie? Heel fijn! We hebben volop mogelijkheden om door te groeien!

Dit krijg je

 • Salaris tussen de € 2300 en € 2800 bruto per maand op basis van 40 uur afhankelijk van je ervaring
 • Uitzicht op een vast dienstverband
 • Kwartaalbonussen die je samen met je team scoort
 • € 95 netto lunchvergoeding en thuiswerkvergoeding per maand
 • € 100 netto per maand winstuitkering (na 6 maanden)
 • € 0,21 netto reiskostenvergoeding (vanaf 5km)
 • 30 vakantiedagen op fulltime basis
 • Goede pensioenvoorziening
 • Mogelijkheid tot 1 dag thuiswerken na je inwerkperiode (op basis van een fulltime dienstverband)
 • Keuze uit tientallen trainingen vanuit de RAAAK-Academy om jezelf verder te ontwikkelen
 • Actieve personeelsvereniging, teamuitjes, bedrijfsuitjes en vrijdagmiddagborrels
 • Bovendien bieden wij je de kans om kosteloos je SEU-opleiding te volgen om je vaardigheden als Intercedent verder te ontwikkelen


Functie:Consultant
Startdatum:27-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. Consultant Raaak Personeel 27-12-2023

Bekijk ook andere vacatures