Vacature Contentspecialist Gemeente

Contentspecialist Gemeente in Lekkerkerk

 • Redactie Lekkerkerk
 • 21-01-2024

Contentspecialist in Lekkerkerk

Communicatie- en contentspecialist

 • Aantal uur : - 36 uur
 • Opleidingsniveau : HBO

Die creatieve content-collega: dat ben jij! Jouw bijdrage aan de on- en offline content van de gemeente Krimpenerwaard is straks onmisbaar. De regie houden over de social content kalender? Schakelen met het designbureau, de videograaf en de fotograaf? Dat doe jij, want samen komen jullie tot de mooiste plannen. Het beheren van de social media kanalen gaat jou gemakkelijk af. En omdat je zoveel online te vinden bent, weet je ook precies wat er speelt in onze gemeente. Die informatie deel je met collega's in de newsroom. Met jouw creatieve inbreng en frisse blik ben jij een waardige sparringpartner voor al jouw communicatiecollega's.


Wij

Krimpenerwaard is een middelgrote gemeente in het prachtige Groene Hart. Een landelijk gebied met elf unieke dorpen of steden, waar in totaal 58.000 inwoners wonen, werken en recreëren. Maar, jij wilt natuurlijk ook graag weten wat voor organisatie wij zijn. Klik hier om te lezen wat het werken bij de Krimpenerwaard zo leuk maakt!
Team Communicatie bestaat op dit moment uit 10 enthousiaste professionals die elk hun eigen expertise hebben, maar ook graag met elkaar sparren, van elkaar leren en dingen samen oppakken. Wekelijks komen we in ieder geval twee keer bij elkaar: één keer digitaal, en één keer op kantoor. Dan hebben we het over onze werkinhoud en over wat er speelt, maar is er ook ruimte voor de persoonlijke noot, humor en gezelligheid. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op jouw komst!


Dit ga je doen

Als communicatie- en contentspecialist ga je de communicatieadviseurs ondersteunen bij de ontwikkelingen en uitvoering van communicatieactiviteiten. Je maakt omgevingsanalyses en werkt mee aan communicatieplannen, campagnes, projecten en adviezen.


 • Ben je verantwoordelijk voor de interne newsroom;
 • Maak je samen met de interne opdrachtgever communicatiemiddelen zoals nieuwbrieven, persberichten, uitnodigingen, video's en pakkende content voor op onze social media;
 • Schrijf je content voor social media kanalen;
 • Houd collega's op de hoogte van wat er op social media speelt;
 • Heb je een faciliterende rol in onze nieuwe in-huis studio.

Je hebt een goed oog voor de juiste content, weet wat er past bij de Krimpenerwaard en ook hoe je onze inwoners tekstueel het beste aan kunt spreken. Met jouw scherpe analyses weet je welke communicatie impact heeft op de verschillende doelgroepen binnen de gemeente. Je bent iemand die uit zichzelf verantwoordelijkheid pakt en niet alleen vaardigheden en kennis meeneemt maar ook een stuk gezelligheid. In het bewaren van overzicht in veel verschillende taken en projecten ben je een ster.
Daarnaast:

 • Heb je een Hbo diploma Communicatie op zak of heb je een achtergrond in de richting die aansluit bij deze functie zoals (online)marketing;
 • Heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol;
 • Weet je wat wel en niet werkt op social media;
 • Heb je affiniteit met videografie.
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 4.752,- bruto per maand (functieschaal 9) bij een 36-urige werkweek;
 • Een thuiswerkvergoeding, reiskostenvergoeding en uiteraard een laptop en iPhone. Ook kunnen wij je helpen bij het inrichten van je thuiswerkplek!
 • Een Individueel Keuze Budget (IKB) (externe link) . Over het bruto maandsalaris bouw je maandelijks 17,05% IKB op. Je kunt dit bijvoorbeeld (maandelijks) uit laten betalen, gebruiken om extra verlof te kopen of inzetten voor een opleiding;
 • De mogelijkheid om je werk en werktijden in te delen op de manier die bij jou en je werk past;
 • Vitamine L(eren): een intern pakket aan ontwikkelmogelijkheden;
 • Betrokken collega's;
 • Vertrouwen.
Enthousiast geworden? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met , (Teammanager P&O en Communicatie). Zij is bereikbaar via en email: .
Functie: content specialist Startdatum: 20-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: 4752 - 4752 Uren per week: 36 - 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Krimpenerwaard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:contentspecialist gemeente
Startdatum:28-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4752 – 4752
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Krimpenerwaard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. Contentspecialist Gemeente Gemeente Krimpenerwaard 28-01-2024

Bekijk ook andere vacatures