Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Kinderdijk

Werelderfgoed Kinderdijk organiseert open dagen voor vrijwilligers

20/02/2024

Stichting Werelderfgoed Kinderdijk is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Om kandidaten te werven zijn er binnenkort twee open dagen: op dinsdag 27 februari van 14.00 tot 16.00 en zaterdag 2 maart van 10.00 tot 12.00 uur.

"Wij zijn erg trots op de inzet, kennis en het enthousiasme van onze vrijwilligers. Het team herbergt momenteel zo'n 225 enthousiastelingen, maar versterking is gewenst.

"

Vaar mee

Tijdens de open dag krijgen geïnteresseerden de kans om meer te leren over de vrijwilligersfuncties binnen het UNESCO Werelderfgoed. Daarnaast stappen ze samen met de vrijwilligerscoördinator aan boord van de rondvaartboot om het gebied te verkennen. "Van gids tot schipper en van klusser tot host, er zit altijd wel een passende functie tussen!

" (foto Arie Kieviet)

"Als vrijwilliger bij de molens van Kinderdijk ontdek je hoe het is om actief bezig te zijn in de buitenlucht, terwijl je bezoekers van over de hele wereld spreekt en ontmoet. Daarnaast is de samenwerking met de andere vrijwilligers een leuke manier om je eigen kring uit te breiden. Veel van onze vrijwilligers willen voor geen goud meer weg!

"

Functie:vrijwilligers
Startdatum:20-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Binnenvaartkrant via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Vrijwilligers Binnenvaartkrant 20-02-2024

Bekijk ook andere vacatures