Vacature Gids

Gids in Kinderdijk

Gidsen

Om al onze groepen te kunnen begeleiden, zijn wij per direct op zoek naar jou! Jij hebt gevoel voor het Werelderfgoed en je wilt graag het unieke verhaal van het Nederlandse waterbeheer vertellen. Als gids laat je mensen vanuit alle windstreken zien wat jouw eigen stukje Nederland zo uniek maakt in de wereld.

Lijkt dit je leuk, maar heb je geen idee wat we bedoelen met het Kinderdijkse waterbeheer? Geen probleem! Voordat je jouw eerste tour als gids loopt, zorgen wij door middel van een unieke, gezellige en uiteraard betaalde gidsenopleiding dat je volledig op de hoogte bent van hét verhaal van Kinderdijk.

Wat levert het je op?

  • Goed salaris (met een leuk extraatje*)
  • Originele werkervaring op je cv
  • Flexibele werkuren en dus goed te combineren met je studie
  • Reiskostenvergoeding
  • Gidsenopleiding

Lijkt het je wat?

Stuur jouw motivatie met werkervaring uiterlijk 5 februari op. Wil je eerst meer informatie? Neem ook dan contact op:Functie:gids
Startdatum:27-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kinderdijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Gids Kinderdijk 27-01-2024

Bekijk ook andere vacatures