Vacature Inside Sales Expediteur

Inside Sales Expediteur in Alblasserdam

Dit ga je doen

In de rol als Inside Sales Expediteur ben je de spil in het bevorderen van de verkoop van logistieke diensten, waarbij je zowel bestaande klantrelaties onderhoudt als nieuwe zakelijke kansen genereert. Je hebt de verantwoordelijkheid om offertes op te stellen, prijsonderhandelingen te voeren en potentiële klanten te identificeren om het klantenbestand uit te breiden. 

Met jouw uitgebreide kennis van de logistieke sector en sterke communicatieve vaardigheden fungeer je als het vertrouwde aanspreekpunt voor klanten, en werk je nauw samen met interne teams, leveranciers en collega’s om een naadloze verbinding te vormen tussen alle betrokken partijen. 

Deze rol als Expediteur biedt niet alleen de kans om jezelf te ontwikkelen in een dynamische markt, maar ook om een essentiële bijdrage te leveren aan het succes van het bedrijf en de verdere groei van het klantenbestand.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Jouw nieuwe opdrachtgever zit in de logistieke branche en is gericht op het ontzorgen van klanten op het gebied van weg-, trein-, zee- en luchttransport en Warehousing. Dit bedrijf is voortgekomen uit de succesvolle fusie van twee bedrijven, wat twee jaar geleden plaatsvond. Deze fusie is niet alleen soepel verlopen, maar heeft ook geleid tot aanzienlijke groei voor het bedrijf in de afgelopen periode. Gelegen in een modern kantoor met veel natuurlijk licht, bevordert de ruimtelijke indeling nauwe samenwerking tussen afdelingen, wat bijdraagt aan een gemoedelijke sfeer. Deze positieve werkomgeving biedt niet alleen een stimulerende plek voor professionele ontwikkeling, maar ook de kans om deel uit te maken van een groeiend en succesvol bedrijf dat actief bouwt aan een veelbelovende toekomst.

Dit krijg je

  • Een salaris tot wel €4.000,- bruto per maand
  • Direct op contract bij dit mooie bedrijf
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
  • Winstuitkering aan het einde van het jaar
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Werken in een informeel bedrijf
  • Bedrijfsuitjes 

 Functie:Inside Sales Expediteur
Startdatum:19-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Inside Sales Expediteur Raaak Personeel 19-01-2024

Bekijk ook andere vacatures