Vacature Internationale Consultant

Internationale Consultant in Alblasserdam

×

https://www.mailtopay.nl/campagne/demo/bedankt

Internationale Consultant

Als Internationale Consultant verzorg jij het implementatieproces van de Mail to Pay software bij onze klanten. Met jouw expertise informeer en adviseer jij de klant over de inrichting van de software, extra mogelijkheden en geef jij trainingen. Kerneigenschappen als: oplossingsgericht, secuur en accuraat staan hierbij centraal! Bezit jij deze eigenschappen en wil jij een blijvende impact maken bij de klanten van Mail to Pay? Reageer dan op deze vacature.


Wij zijn Mail to Pay

Met Mail to Pay creëren onze opdrachtgevers razendsnel een facturatie- en opvolgingsproces voor hun klanten. Hyperpersonalisatie gestuurd door machine learning zorgt voor de juiste communicatie, op het juiste moment en via het juiste kanaal. Een prettige betaalervaring zorgt voor een snelle betaling.

Met vestigingen in Nederland, België & Duitsland zijn we volop bezig met een uitrol in Noord-West Europa. Voor het implementeren van de Nederlandse, Belgische & Duitse klanten zoeken wij een zelfstandig Consultant met IT ervaring die deze projecten tot een succes kan maken. Zie jij jezelf hierin terug? Dan is deze vacature ongetwijfeld iets voor jou.

Jouw steentje bijdragen binnen het team

Als Internationale Consultant verzorg jij het implementatieproces van de Mail to Pay software bij onze klanten. Met jouw expertise informeer en adviseer jij de klant over de inrichting van de software. Hierbij is het van belang dat jij oplossingsgericht, secuur en accuraat te werk gaat.

Na de implementatie onderhoud jij het contact met de klant en geef jij advies over de werking van het proces en de extra mogelijkheden. Daarnaast geef jij trainingen, online demonstraties en bied jij support op vragen van de klant. Weet jij het even niet? Geen probleem, jouw collega's zijn bereid jou direct bij te staan.

What's in it for you?

Salaris tussen € 4.000 - € 5.000,- bruto p/m (afhankelijk van je kennis & ervaring)
⏳ Jaarcontract
25 vakantiedagen (op basis van 40 uur per week)
Bedrijfswagen, MacBook & andere relevante tools
Een leuke werksfeer met memorabele feestjes - successen vieren wij graag

De persoon die wij zoeken

  • Aantoonbare werkervaring in IT (bij voorkeur met SaaS software)
  • HBO en strategisch werk- en denkniveau
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse & Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pré.
  • Gestructureerd, analytisch en procesmatig werkvermogen
  • Bereidheid om te reizen
  • Het is een mooi meegenomen als je kennis hebt van het Credit Management

Klinkt deze functie jou als muziek in de oren en passen onderstaande kernwaarden bij jou? Stuur ons dan een mailtje op en vertel ons waarom wij en deze functie bij jou passen. Voor meer informatie kan je ook bellen naar (+31) en vragen naar ().Functie:internationale consultant
Startdatum:14-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 5000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mail to Pay via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Internationale Consultant Mail to Pay 14-10-2023

Bekijk ook andere vacatures