Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Lekkerkerk

Heeft u toch nog vragen voor ons, mail ons dan op of stuur een bericht via facebook . Wij doen ons best u zo snel mogelijk te woord te staan.

Wil je ons leuke team met vrijwilligers versterken? Mail dan naar

Wij zijn op zoek naar jou!!

We zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen bij de uitleen van speelgoed en spelletjes. Klanten zoeken speelgoed uit en wij registreren dit in de computer. Als het speelgoed weer terug wordt gebracht controleren we of het compleet is. Samen met het team zorgen we verder voor het onderhoud van het speelgoed en de inrichting van de speelgoedkasten. Er zijn altijd minimaal 2 mensen aanwezig tijdens de uitleen.

We zijn open op:
maandag 19.00-20.00 uur
woensdag: 9.30- 10.30 uur
zaterdag: 10.00-11.30 uur
Heeft u een paar uurtjes per maand tijd en zin om ons te komen helpen? Mail dan gerust voor meer informatie of kom eens langs.

WIJ ZOEKEN HULP!!

Zoals je boeken leent bij de bibliotheek, leen je speelgoed bij de speel-o-theek.

Heb je nog twijfels? Twee vrijwilligers aan het woord :

Alex, 42 jaar :

Lia, 70 jaar :

'Mijn naam is Lia Noorlander en ik ben 70 jaar oud. Sinds 6 jaar ben ik vrijwilliger bij de speelotheek. Ik wilde iets gaan doen in mijn vrije tijd en zag toevallig een aanplakbiljet van de speelotheek waarin vrijwilligers werden gevraagd. Omdat ik graag met kinderen werk en vroeger voor de klas heb gestaan, leek mij dit heel leuk om te doen, wat ook echt zo blijkt te zijn! Je hebt contact met ouders en kinderen, je kunt de kinderen uitleg geven over speelgoed, ze enthousiast maken. Samen met collega's is het gezellig en dankbaar werk om te doen. Ik ben nu oma van drie kleinkinderen en neem regelmatig iets voor hen mee uit de speelotheek, pas nog de glijbaan, wat hebben ze daar ook van genoten! Ik kan het iedereen aanbevelen!

''

Wethouder Pieter Neven en de heer van Stichting Sympany verblijdden dinsdag 20 juni 21 lokale goede doelen met een donatie door de overhandiging van een waardencheque. Afgelopen jaar doneerden de inwoners van Krimpenerwaard 171.730 kilogram textiel in de textielcontainers van Sympany. Een deel van de opbrengst van het ingezamelde textiel wordt gewend aan lokale goede doelen of verenigingen. Het gaat om een totaalbedrag van € 17.000.

Wij mochten een cheque van € 500,- in ontvangst nemen.

Van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 mei was de het driejaarlijkse internationale speelotheken congres, de ITLA. Dit jaar werd dit congres gehouden in Nederland, en vertegenwoordigers van speelotheken over de hele wereld verzamelden zich in Corpus in Leiden om daar kennis uit te wisselen en te leren van elkaars ervaringen. Onderdeel van het programma was een excursie. Er waren er diverse georganiseerd! En een van de excursies ging naar onze speelotheek. In combinatie met een heerlijke lunch van Arie Kok en een kort bezoek aan Kinderdijk. 21 internationale gasten bezochten onze speelotheek. We ontvingen ze met koffie en thee en vanzelfsprekend een stroopwafel. We gaven ze een kleine presentatie over onze speelotheek, maar ook over de wereld van speelotheken in Nederland. Natuurlijk bleef een rondleiding in onze speelotheek niet uit. En we mochten ook nog even snel bij de peuterspeelzaal kijken. Onze gasten genoten zichtbaar en na een uur dat omgevlogen is, vertrokken ze richting Kinderdijk. Natuurlijk gaven we ze een klein aandenken mee, waardoor de Knikkerpot en de knikkerpot nu wereldwijd bekend is.Functie:vrijwilligers
Startdatum:21-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:1312 – 1312
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Speel-O-Theek De Knikkerpot via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Vrijwilligers Speel-O-Theek De Knikkerpot 21-10-2023

Bekijk ook andere vacatures