Vacature Junior Operator

Junior Operator in Krimpen aan de Lek

Dit ga je doen

Heb je de film Titanic weleens gezien? Daar gaan ze vanaf een schip met een camera naar de bodem van de zee, waar de gezonken Titanic ligt. Door middel van de techniek in de kabels kunnen ze op het schip live bekijken wat de camera filmt. Om dit voor elkaar te krijgen moet er heel wat “intelligentie” in de kabels zitten. Als Operator maak jij met behulp van diverse productiemachines deze kabel van 0 (ook wel extrusie genoemd) tot een eindproduct. 

Tijdens het productieproces wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen; zoals kunststof, koper en staal. Er worden veel verschillende machines en technieken gebruikt om de kabel te maken. Behalve kabels voor camera’s maakt jouw nieuwe werkgever ook kabels voor de seismische industrie en voor het zoeken naar olie en gas. In deze functie ben je dus niet zomaar een Operator!

Je kunt begrijpen dat het belangrijk is, dat je als Operator nauwkeurig kunt werken én (technische) tekeningen kunt lezen. Bij voorkeur ben je een Operator met een Vapro-A of Vapro-B diploma. 

We willen vrouwen ook aanmoedigen om te solliciteren op deze vacature. Er werken meerdere vrouwen bij dit bedrijf, wel zo gezellig! Het geeft niet als je nog geen operator ervaring hebt, dit kun je leren! Heb de ervaring wel, mag je natuurlijk ook solliciteren.

Je gaat als Operator werken in de 3-ploegen. Afhankelijk van jouw (technische)kennis en ervaring loopt je salaris op van €2.616,- tot €2.780,- bruto per maand. Dit bedrag is exclusief 15% ploegentoeslag! Zit je op je plek? Dan is er op termijn zéker uitzicht op een vast contract én genoeg doorgroeimogelijkheden.  

Past deze vacature voor Operator volledig in jouw straatje? Wacht niet langer en meld je aan via de sollicitatiebutton! Heb je vragen? Dan kun je bellen/mailen en appen met ons.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Dit bedrijf in Krimpen aan de Lek maakt kabels die in de zwaardere industrie gebruikt worden. Denk aan bijvoorbeeld de maritieme sector. Er zijn meerdere afdelingen, waarbij er gemengd mannen en vrouwen rondlopen! Je komt in een team terecht waarbij er ook goed begeleidt wordt tijdens je inwerkperiode.

Dit krijg je

 • Een salaris wat kan oplopen tot wel €3.200,- bruto per maand (inclusief 15% ploegentoeslag)
 • Uitzicht op een vast dienstverband als je op je plek zit
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 onbelast p/km
 • 25 vakantiedagen per jaar + extra vakantiegeld
 • +13 ADV dagen per jaar
 • Pensioenopbouw
 • Je kunt (als je dat wil) wekelijks je salaris ontvangen
 • Kennis opdoen van zeer interessante techniek; dit staat mooi op jouw CV!
 • Veel mogelijkheden om door te groeien
 • Indien nodig kun je kosteloos je heftruck certificaat of je VCA certificaat behalen via RAAAK


Functie:Junior Operator
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:LBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 085 - 486 52 02. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. Junior Operator Raaak Personeel 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures