Vacature Keukenmonteur (Leerling)

Keukenmonteur (Leerling) in Ridderkerk

Keukenmonteur (Leerling)

Werken als keukenmonteur bij Home Keukens in Ridderkerk? Heb jij ervaring als keukenmonteur, meubelmaker, interieurbouwer of montagemedewerker? Dan zoeken wij jou!

Hoe ziet jouw dag als keukenmonteur bij HomeKeukens eruit?
Je vertrekt vanuit huis, op weg naar de klant. Soms rijd je nog even naar kantoor in Ridderkerk voor het wegbrengen van afval of het ophalen van montagemateriaal. Eenmaal bij de klant geef je uitleg over hoe de dag gaat verlopen. Je bespreekt praktische info en stemt de werkzaamheden af met de klant over wanneer je wat gaat doen.
Je kunt nu écht beginnen, wat doe je?
Je begint met het uitzetten en uitpakken van de keuken(kasten) en controleert of alles aanwezig en schadevrij is. Vervolgens ga je de kasten stellen en monteren op de juiste plaats en ga je het werkblad leggen. Dan begint de afwerking van de keuken, o.a. passtukken zagen met een tafelzaag, de spoelbak aansluiten, de kookplaat en afzuigkap etc. monteren. Vaak zit je dan al op de 2e werkdag bij dezelfde klant. 2 werkdagen bij dezelfde klant? Dat klopt! Bij HomeKeukens plaatsen wij een keuken namelijk niet binnen 1 dag. Simpelweg, omdat het met onze kwaliteit van werken niet mogelijk is. Na het plaatsen van alle apparatuur zal je hier en daar nog wat afwerken, afkitten en schoonmaken. Op de laatste dag (dag 2 of 3) lever je de keuken op bij de klant. Je vraagt om een handtekening en legt nog de basisinstructies uit over de apparatuur.

HomeKeukens, jouw toekomstige werkgever:
Ervaar het gemak van thuis uw keuken uitzoeken. Met meer dan 10 jaar ervaring is HomeKeukens marktleider in keukenadvies aan huis. Persoonlijk keukenadvies in uw eigen thuisomgeving was nog nooit zo makkelijk. Onze adviseurs nemen alle materialen mee waardoor u direct de juiste keuzes kunt maken. Dat noemen wij een klantgerichte benadering. Het perfecte startpunt voor een keuze die jarenlang uw keukenplezier bepaalt.

Benieuwd naar het werk wat wij maken?
https://homekeukens.nl/referenties/
Geboden wordt: - Half jaar contract bij Home Keukens, vervolgens vast contract; - Goed salaris tussen de € 2.200,- tot € 3.375,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring); - Eigen bus en tablet; - Goed gereedschap om mee te werken (voornamelijk Festool); - Ieder kwartaal een training; - Een goede pensioensregeling; - 25 vakantiedagen waarbij je nog 5 extra dagen kunt opbouwen (d.m.v. tijd voor tijd uren)

Gevraagd wordt: - Ervaring als keukenmonteur, meubelmaker, interieurbouwer, montagemedewerker; - Je hebt een rijbewijs B; - Je bent flexibel m.b.t. overuren (soms maak je 5/6 overuren per week); - Kennis van onze software SIMAR is een pré.

Ben je enthousiast?

Stuur dan jouw CV naarFunctie:leerling keukenmonteur
Startdatum:09-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2200 – 3375
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Home Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Keukenmonteur (Leerling) Home Groep 09-12-2023

Bekijk ook andere vacatures