Vacature Robot Solid Verdeler

Robot Solid Verdeler in Alblasserdam

Installatie Vakdagen

Robot Vloerverwarming BV

Over ons

Robot produceert sinds 1988 verdelers en levert alle materialen voor een complete vloerverwarmingsinstallatie. De verdelers worden volledig geautomatiseerd geproduceerd met behulp van de modernste technieken. Robot produceert de verdelers in Nederland en daar zijn wij trots op. Dit levert veel voordelen op zoals constante kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en continuïteit. Ook is productie in Nederland nog eens beter voor het milieu.

Naast de verdelers van hoge kwaliteit biedt Robot alles aan voor een complete installatie. Denk hierbij aan calculaties, legplannen, buis, naregelingen en bevestigingsmateriaal.

Maar is dat alles?

Robot levert de materialen aan de professionele handel. De mensen van Robot zijn vakkundig, betrokken, enthousiast, en streven ernaar de klant van het beste advies te voorzien. De installateur moet met veel plezier met onze materialen willen werken.

Kortom: Robot staat voor Vertrouwde Nederlandse techniek.

Robot Standaard PRO verdeelunit met Wilo pomp

Robot Solid Verdeler

Robot Hybride pompsectie

Nieuws

Robot composiet verdelers, Nederlandse kwaliteit

In deze functie adviseer je klanten over mogelijke oplossingen die Robot Vloerverwarming kan bieden. Dit kan zijn met een service vraagstuk (aftersales) of advies bij productselectie. Daarnaast controleer en verwerk je de binnengekomen orders in ons ERP systeem Microsoft Navision en bewaak je de levertijden van materialen. Een deel van de werkzaamheden zal verder bestaan uit het ondersteunen van de accountmanagers en de projectafdeling. Je onderhoudt regelmatig contact met de leveranciers, de klanten en met de productiemedewerkers. Je bent primair verantwoordelijk voor het contact met klanten en een correcte afwikkeling van de orderstroom. Je voorziet klanten van (technische) informatie en mogelijkheden. Je hecht grote waarde aan klanttevredenheid en bent in staat om vragen van klanten om te zetten in oplossingen. Behalve een breed takenpakket bieden wij jou alle kans om in jezelf te investeren en door te groeien binnen de diverse facetten in ons bedrijf.Functie:robot solid verdeler
Startdatum:22-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Installatie Vakdagen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Robot Solid Verdeler Installatie Vakdagen 22-10-2023

Bekijk ook andere vacatures