Vacature Proces Medewerker Vergunningen Toezicht en Handhaving

Proces Medewerker Vergunningen Toezicht en Handhaving in Lekkerkerk

Proces Medewerker Vergunningen Toezicht en Handhaving

 • Aantal uur : 24 - 36 uur
 • Opleidingsniveau : MBO

Zie je het al voor je?

In de rol van Procesmedewerker VTH ga je aan de slag in een functie die nog in ontwikkeling is en waarbij jij zelf dus een belangrijk deel uit gaat maken van de verdere invulling ervan; hoe uitdagend is dat? De afwisseling in deze rol zit hem in de combinatie van het verstrekken van informatie aan inwoners, het verbeteren van werkprocessen en alle administratie die hiermee gepaard gaat. Geen dag is hetzelfde!

Wij

Krimpenerwaard is een middelgrote gemeente in het prachtige Groene Hart. Een landelijk gebied met elf unieke dorpen of steden, waar in totaal 58.000 inwoners wonen, werken en recreëren. Maar, jij wilt natuurlijk ook graag weten wat voor organisatie wij zijn.
Het Team VTH bestaat uit zo'n 30 collega's en is onderverdeeld in vier disciplines: beleid, toezicht, handhaving en vergunningen. Het team is in beweging waar jij als nieuwe collega juist nu volop uitdagingen kunt vinden. We willen meer verbinding maken met de inwoner en met elkaar, met de omliggende gemeenten en regio. Daarom zijn we op zoek naar een verbindende medewerker.

Dit ga je doen

Als Procesmedewerker VTH ben je op de Frontoffice in eerste instantie verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van het team. Hierbij kun je denken aan taken als: werkverdeling, het verwerken van meldingen & vergunningen maar bijvoorbeeld ook het publiceren van aanvragen en verleende vergunningen.
Daarnaast:

 • Verstrek je informatie aan inwoners op het gebied van onder andere het omgevingsrecht over (ver)bouwen, mogelijkheden bestemmingsplan en beantwoord je terugbelverzoeken en informatieverzoeken van inwoners op het gebied van het omgevingsrecht;
 • Behandel je eenvoudige aanvragen zoals omgevingsvergunningen kappen en bouwen, (sloop)meldingen en klachten/meldingen met betrekking tot handhaving;
 • Ben je scherp op de werkprocessen en draag je ideeën aan om deze efficienter vorm te geven.

Jij

Je bent een teamspeler met een positieve mind-set en je weet inwoners het gevoel te geven dat ze gezien en gehoord worden. Je legt met gemak de verbinding tussen inwoner en organisatie en bent communicatief sterk. Zowel meer ervaren kandidaten als starters zijn van harte welkom te solliciteren. Wel vragen wij om minimaal een afgeronde MBO opleiding.

 • Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 3.612,- bruto per maand (functieschaal 7) bij een 36-urige werkweek (afhankelijk van actuele herwaardering functiehuis);
 • Een thuiswerkvergoeding, reiskostenvergoeding en uiteraard een laptop en iPhone. Ook kunnen wij je helpen bij het inrichten van je thuiswerkplek!
 • Een Individueel Keuze Budget (IKB) (externe link) . Over het bruto maandsalaris bouw je maandelijks 17,05% IKB op. Je kunt dit bijvoorbeeld (maandelijks) uit laten betalen, gebruiken om extra verlof te kopen of inzetten voor een opleiding;
 • De mogelijkheid om je werk en werktijden in te delen op de manier die bij jou en je werk past;
 • Vitamine L(eren): een intern pakket aan ontwikkelmogelijkheden;
 • Betrokken collega's;
 • Vertrouwen.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met , (Teammanager VTH). Zij is bereikbaar via en email: .


Functie:proces medewerker toezicht handhaving
Startdatum:29-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3612 – 3612
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Krimpenerwaard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. Proces Medewerker Vergunningen Toezicht en Handhaving Gemeente Krimpenerwaard 29-10-2023

Bekijk ook andere vacatures