Vacature Customer Service Medewerker

Customer Service Medewerker in Alblasserdam

Customer Service medewerker

Alblasserdam / Nederland

Corné Rutten Rotterdam

call

mail

Ben jij iemand die energie krijgt van klantcontact en continu streeft naar een verbetering van de dienstverlening. Dan is onze rol zeker iets voor jou!

Jouw werkzaamheden als Customer Service Medewerker

Als Customer Service Medewerker ben je het aanspreekpunt voor één grote klant en ben je verantwoordelijk voor de operationele en administratieve afhandeling van orders die bij ons binnen komen.

Je verwerkt de opdrachten van de klant conform de gestelde eisen. Van hieruit maakt je klantdossiers aan en onderhoudt deze en verwerkt ze in ons systeem.

Vanuit jouw rol monitor je de voortgang en/of de order door alle partijen wordt afgehandeld volgens de wensen van de klant. Bij mogelijke afwijkingen weet je te anticiperen en weet de nodige oplossingen aan te dragen en uit te voeren. Uiteindelijk informeer je alle belanghebbende partijen over de status van de order en zal je uiteindelijk, als de order juist is verwerkt, ook de facturatie afhandelen n.a.v. de order.

Jouw profiel als Customer Service Medewerker

Als Customer Service Medewerker ben je iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en heb je daarnaast de juiste arbeidsmentaliteit om samen met jouw team onze klant optimaal tevreden te houden. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent klantgericht ingesteld.

Verder…

 • Een afgeronde MBO 4 opleiding;
 • Ervaring in een soortgelijke rol binnen de logistiek;
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre;

Het team waarin je werkt als Medewerker Customer Service

Broekman Logistics is gespecialiseerd in klantgerichte logistieke multimodale oplossingen voor transport. Dagelijks houden wij ons bezig met complexe logistieke vraagstukken van onze internationale klanten; hoe groot de uitdaging ook is, wij vinden de passende oplossing. Hierin zijn we actief binnen de Forwarding & Shipping, Breakbulk Terminals en Warehousing & Distribution.

Met betrekking tot onze Warehousing is Broekman Logistics actief op alle logistieke Hotspots in Nederland. Denk aan Rotterdam, Venlo, Tilburg, Born en Weert. Voor onze locatie in Weert (Limburg) bedienen wij grote klanten in de Machinery. Voor één van deze klanten is er in 2021 een vestiging gestart in Alblasserdam.

De totale opslagcapaciteit van de warehouse in Alblasserdam is meer dan 30.000m2 verdeeld over verschillende hallen. Ieder van de hallen is geschikt om onder andere machines en toebehoren te assembleren. De inkomende goederen kunnen sterk variëren van kleine schroeven tot gehele cabines. Werkzaamheden worden uitgevoerd een nieuwe ontwikkelde omgeving waarbij alle hulpmiddelen zijn afgestemd op een efficiënte werkomgeving. Als medewerker Customer Service ben je verantwoordelijk voor het klantcontact voor onze locatie in Alblasserdam.

Wij bieden de Customer Service Medewerker

Een uitdagende werkomgeving waarin we continu streven naar verbetering in de samenwerking tussen Broekman Logistics en haar klanten. Daarnaast bieden wij ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen, opleidingen en workshops.

Verder bieden wij jou:

 • Een goed en marktconform salaris;
 • 27 vakantiedagen;
 • Een gegarandeerde 13e maand'
 • Kilometervergoeding;
 • Vakantiebijslag van 8,33% (zorgt voor een volledige maand salaris);
 • Pensioenregeling.


Functie:customer service medewerker
Startdatum:23-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Broekman Logistics via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. Customer Service Medewerker Broekman Logistics 23-12-2023

Bekijk ook andere vacatures