Vacature Talentmanager

Talentmanager in Alblasserdam

Dit ga je doen

Als Talentmanager maak je matches tussen talenten en werkgevers in de regio Alblasserdam en Rotterdam . De talenten die wij bemiddelen zijn bijvoorbeeld zij-instromers, BBL’ers, statushouders en uitkeringsgerechtigden. 
In de rol van Talentmanager draag je bij aan duurzame inzetbaarheid. Naast dat deze functie zeer veelzijdig is, geeft deze rol je ook voldoening. Jij laat de makkelijke match links liggen, je gaat voor duurzame projecten. En dat lukt jou, je maakt een positieve impact op het (werk)leven van mensen. 

De tevreden deelnemers van omscholingstrajecten zullen jouw hulp als Talentmanager zien als zeer geslaagd. In samenwerking met jouw afdeling Raaak Talent vinden omscholers hun roeping in de techniek. En vinden oorlogsvluchtelingen een stabiele, veilige toekomst met een zeker inkomen. Je bent dus niet alleen een Talentmanager maar ook een jobcoach. 

In samenwerking met verschillende stakeholders zet je nieuwe projecten op om vorm te geven aan innovatieve oplossingen voor de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan een opleiding en bijbehorende website lanceren in samenwerking met het ROC. Het enthousiast maken van bedrijven voor een samenwerking met zij-instromers. Of het samenwerken met stakeholders om uitkeringsgerechtigden aan een baan te helpen met zekerheid voor de toekomst. 

Jij hebt de mooiste baan binnen Raaak Personeel. Met jouw doorzettingsvermogen, ben je tot het einde doorgegaan en is jouw project geslaagd. Projecten waar we als organisatie trots op zijn, waar we met hart en ziel in geloven én waarin jij een onmisbare rol in speelt. 

Organisatie- en afdelingomschrijving

Bij Raaak Personeel kom je terecht in een klein en gezellig team. De afdeling Raaak Talent  zorgt voor een stevig inwerktraject met ruimte om alle collega's binnen Raaak te leren kennen. Bas van der Boom gaat zorgen dat vertrouwd raakt met de systemen en dat je naast hard werken ook volop plezier kan hebben met je collega's. Je werkt gedurende kantoortijden, dit kan voor geplande activiteiten als een netwerkborrel wel variëren. 

Onze kernwaarden zijn 'dichtbij', 'eigenzinnig' en 'eerlijk'. We werken met ongeveer 130 gedreven collega's en organiseren gezellige uitjes en er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden. Onze RAAAK-Academy biedt ook tientallen trainingen en cursussen, waarmee jij jezelf voortdurend kunt blijven ontwikkelen. Op vrijdagmiddag sluiten we de week gezamenlijk af met een drankje. Sluit je aan bij de club!

Gedurende de week ben jij onderweg tussen de vestigingen van Raaak Personeel, stakeholders en klanten. Samen met de vestigingen laat je aan klanten en prospects zien waarom ze een gesprek met één van onze talenten zouden willen inplannen. Op alle vestingen zijn flexplekken, waar je altijd gebruik van kan maken. Want als Talentmanager ben je natuurlijk eigenzinnig in je werkzaamheden maar net als je collega's ben je bezig met arbeidsbemiddeling en denken in oplossingen. 

Zie jij jezelf volhardend aan de slag gaan en met jouw talenten mee te denken? Solliciteer direct via de knop of neem contact op met Bas van der Boom. Hij kan je alles vertellen over het werk als Talentmanager, het team en de organisatie. 

Dit krijg je

 • Een startsalaris, afhankelijk van jouw werkervaring,  tot wel €3200,- bruto per maand 
 • Mogelijkheid om 20% vanuit huis te werken (in overleg na je inwerkperiode) 
 • Bonusregeling conform afstemming.
 • € 50,00 (netto p/maand) lunchvergoeding.
 • € 100,00 (netto p/maand) winstuitkering (na 6 maanden). 
 • Een bedrijfsauto, laptop en mobiele telefoon 
 • 30 vakantiedagen op fulltime basis
 • 8% vakantietoeslag
 • Goede pensioenvoorziening
 • Keuze uit tientallen trainingen vanuit de RAAAK-Academy om jezelf verder te ontwikkelen. 
 • Actieve personeelsvereniging, teamuitjes, bedrijfsuitjes en vrijdagmiddagborrels 
 • Bovendien bieden wij je de kans om kosteloos je SEU-opleiding te volgen om je kennis als Talentmanager in de uitzendbranche te verbreden 
 • Een leerzame, afwisselende en belangrijke rol binnen Raaak Personeel
 • Je maakt enorme positieve impact op het leven van mensen  
 • Zit je op je plek? Dan is er uitzicht op een vast contract


Functie:Talentmanager
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31403118315. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. Talentmanager Raaak Personeel 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures