Vacature Keeper

Keeper in Lekkerkerk

Vaste keeper gezocht voor tweede elftal

  • Home
  • »
  • Nieuws

Vaste keeper gezocht voor tweede elftal

30 oktober 2023 19:15

We vallen maar meteen met de deur in huis: ja, dit verhaal mag gedeeld worden. Graag zelfs! We zoeken namelijk een keeper die ons tweede elftal wil komen versterken!

"Momenteel zitten we in een situatie waarin we geen vaste keeper hebben," vertelt André van der Wouden (vv Lekkerkerks Hoofd Technische Zaken). "Het is natuurlijk fijn dat mensen in willen springen, maar liever zouden we vastigheid willen. Dit enthousiaste team vol jonge spelers en een aantal ervaren voetballers verdient dit ook. Een nieuwe keeper komt terecht in een prima team met een goede trainer. Kortom: een hartstikke leuke kans als je zin hebt om een gezellige, sportieve uitdaging aan te gaan.

"

Belangstelling? Neem dan contact op met André van der Wouden, tel/whatsapp: .Functie:keeper
Startdatum:29-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VV Lekkerkerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Keeper VV Lekkerkerk 29-10-2023

Bekijk ook andere vacatures