Vacature Traineeship Controller

Traineeship Controller in Lekkerkerk

Traineeship Controller

 • Aantal uur : - 36 uur
 • Opleidingsniveau : HBO

Zie je het al voor je?

Bij de gemeente Krimpenerwaard werken we elke dag aan uitdagende projecten. Om te blijven innoveren zijn we op zoek naar talenten die het beste uit zichzelf willen halen en die een bijdrage willen leveren aan vernieuwende en duurzame oplossingen die passen bij de behoeften van onze bewoners. Als trainee los je uitdagende vraagstukken op voor de gemeente en krijg je de ruimte om te ontdekken en te doen!
Ons traineeprogramma duurt 1,5 jaar en begint in januari. Tijdens deze periode word je begeleid naar de rol van young professional binnen 1 van onze specialistische teams, afhankelijk van jouw achtergrond en interesse(s). Daarnaast werk je in het traineeprogramma aan je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo word je persoonlijk begeleid door een mentor en volg je 1 dag in de week een training specifiek gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Alles wat je nodig hebt om jezelf klaar te stomen voor een uitdagende rol binnen de gemeente.

Wij

Krimpenerwaard is een middelgrote gemeente in het prachtige Groene Hart. Een landelijk gebied met elf unieke dorpen of steden, waar in totaal 58.000 inwoners wonen, werken en recreëren. Maar, jij wilt natuurlijk ook graag weten wat voor organisatie wij zijn.
Je komt te werken binnen het team Control. Het team bestaat uit 4 Controllers en een Adviseur kwaliteitszorg. De werksfeer kenmerkt zich door betrokkenheid, openheid en ruimte voor elkaars ideeën.

Dit ga je doen

Als Trainee Controller zul je je in eerste instantie gaan ontwikkelen in het vastleggen en beschrijven van processen van onze organisatie. Dit doe je samen met de teams en je legt ze vast in het systeem MAVIM. Ook het uitvoeren van de Interne Controle (IC) en de Verbijzonderde Interne Controle (VIC) behoren tot je takenpakket. Tevens ben je bezig met het opstellen van onder andere controleprotocollen en normenkaders.
Daarnaast:

 • Zul je mede-adviseren met betrekking tot het systeem waarin we onze processen en risico's vastleggen;
 • Zul je mede-adviseren over de optimalisatie van de processen;
 • Leer je risico's te inventariseren en te actualiseren;
 • Word je begeleid in het voeren van doelmatigheidsonderzoeken.

Jij

Je bent zelfstandig en bent en blijft vooral graag jezelf. Je brengt een frisse blik onze gemeente in, zoekt actief de samenwerking op en beweegt je flexibel door de organisatie. Je bent een echte teamspeler, communicatief sterk, procesgericht en neemt graag initiatief. Je hebt een moderne en brede taakopvatting over control en kunt begrijpelijk adviseren.
Daarnaast:

 • Beschik je over academisch werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding, bij voorkeur richting Bestuurskunde, Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde;
 • Heb je affiniteit met lokaal bestuur en werken voor de gemeente;
 • Heb je de wens om jezelf en je medetrainees goed te leren kennen en de durf je buiten bestaande kaders te denken.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een contract voor 1,5 jaar met een optie tot verlenging;
 • Een salaris van € 3.091,- bruto per maand (functieschaal 8) bij een 36-urige werkweek;
 • Een thuiswerkvergoeding, reiskostenvergoeding en uiteraard een laptop en iPhone. Ook kunnen wij je helpen bij het inrichten van je thuiswerkplek!
 • Een Individueel Keuze Budget (IKB) (externe link) . Over het bruto maandsalaris bouw je maandelijks 17,05% IKB op. Je kunt dit bijvoorbeeld (maandelijks) uit laten betalen, gebruiken om extra verlof te kopen of inzetten voor een opleiding;
 • De mogelijkheid om je werk en werktijden in te delen op de manier die bij jou en je werk past;
 • Vitamine L(eren): een intern pakket aan ontwikkelmogelijkheden;
 • Betrokken collega's;
 • Vertrouwen.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mattijs Hoogendoorn, Concerncontroller. Hij is bereikbaar via en email: .


Functie:traineeship controller
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3091 – 3091
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Krimpenerwaard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. Traineeship Controller Gemeente Krimpenerwaard 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures