Vacature Accountmanager

Accountmanager in Alblasserdam

Dit ga je doen

Wil jij de stap maken naar sales en lekker aan de slag gaan als Accountmanager in Alblasserdam? Lees dan snel verder! Je krijgt een (elektrische) auto van de zaak, flexibele werktijden, deels vanuit huis werken en een startsalaris dat kan oplopen tot wel €3200,- bruto per maand! 

Als Accountmanager ben je werkzaam als Vertegenwoordiger. Je gaat veel langs klanten maar bent ook vooral bezig met het verkopen van het product. Het bedrijf waar je voor komt te werken als Accountmanager zit in de waterontharders, ze verwachten dan ook dat jij dit product gaat verkopen bij klanten en particulieren. Hier heb jij dan als Accountmanager ook geen moeite mee.

Jij bent als Commercieel Medewerker Buitendienst dé Vertegenwoordiger voor dit bedrijf. Je kent het product door en door en gaat hiermee langs winkels, verkopers en groothandels. Nog geen kennis? Geen zorgen, jouw collega’s Jan, Wuhari en Johan leren jou graag de in’s en out’s van het product. Zo kun je zelfverzekerd de weg op als Accountmanager!

Na jouw inwerktraject van jouw collega’s ga je zelfstandig de weg op. Er wordt als Vertegenwoordiger van je verwacht dat je zelf je werkweek indeelt, acties voor de winkels bedenkt en bezoeken brengt aan groothandels. Je bent dus erg gedreven en wilt graag als Accountmanager meebouwen aan ijzersterke relaties!

Bij voorkeur heb je uiteraard al wat enige ervaring met accountmanagement, maar heb je geen ervaring dan is dit geen enkel probleem. Je krijgt de kans bij je nieuwe werkgever om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van accountmanagement en sales. Je werkt fulltime voor 40 uur per week en kunt zelf deels vanuit huis werken met flexibele werktijden.

Zie jij jezelf als Accountmanager al rijden in je elektrische auto de markt vergroten? Solliciteer dan vandaag nog! Heb je vragen, neem dan snel contact op met Sarah van Raaak Personeel.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Voor de kwaliteit van de producten zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste spelers in Nederland op het gebied van hen expertise. Ze hebben hun eigen monteurs voor de onderhoud- en servicebeurten, daarnaast werken er 3 accountmanagers in de buitendienst en werk je daar nauw mee samen en dan de collega’s van de marketing afdeling. Ze hebben 2 medewerkers op de logistieke afdeling en 5 collega’s op het bedrijfsbureau. Verder hebben ze een team van 11 monteurs die onderhoud en service verrichten aan de systemen in heel Nederland.

Dit krijg je

  • Startsalaris tussen de €2800,- en €3200,- bruto per maand op basis van ervaring;
  • 25 vakantiedagen per jaar;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken
  • Uiteraard krijg je een bedrijfsauto voor jouw klantbezoeken. Met het oog op duurzaamheid rijd je in een elektrische auto;
  • Laptop en telefoon van de zaak;
  • Regelmatig gezellige borrels op kantoor of een etentje met het team;
  • Geen ervaring? Geen probleem, ze willen je het je graag leren.


Functie:Accountmanager
Startdatum:21-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:LBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Accountmanager Raaak Personeel 21-12-2023

Bekijk ook andere vacatures