Vacature Algemeen Fysiotherapeut

Algemeen Fysiotherapeut in Krimpen aan de Lek

Zoek jij een afwisselende baan in een sfeervolle praktijk?

Per direct zijn wij op zoek naar een algemeen Fysiotherapeut. Bekijk deze pagina met enige regelmaat voor mogelijk meerdere vacatures.

Vacature 1: fysiotherapeut

Per direct zijn wij op zoek naar een Algemeen Fysiotherapeut. Wij bieden een mooie en afwisselende baan in een sfeervolle praktijk:

  • Het betreft een baan voor 3 - 4 dagen per week (16 - 32 uur), fulltime is bespreekbaar;
  • Startdatum is zo snel als mogelijk;
  • Je werkdagen en werktijden zijn in overleg;
  • Je ontvangt een uitstekend salaris, reiskostenvergoeding, vergoeding van lidmaatschappen en je ontvangt een studiebudget;
  • Dienstverband: loondienst;
  • Je behandelt een grote diversiteit aan patiënten aan huis, 1 op 1 in de behandelkamer en/of in de sportzaal;
  • Je begeleidt (sport)groepen in de sportzaal.

Wij zijn een moderne en dynamische Fysiotherapiepraktijk met een ambitieus team dat bestaat uit een Orthopedisch Manueel Therapeut, twee Sportfysiotherapeuten, een Oedeemfysiotherapeut en een Algemeen Fysiotherapeut. Sinds 2020 staan we in het kwaliteitsregister van Stichting Keurmerk Fysiotherapie.

Wij zijn aangesloten bij ParkinsonNet en Chronisch ZorgNet (PAV, COPD en Osteoporose) en we geven - naast individuele behandelingen - groepstherapie aan patiënten met Parkinson, Oedeem, COPD, Oncologie, Hartfalen, DM en Artrose.

Onze ruime en lichte behandelkamers én een grote en volledig ingerichte sportzaal zorgen voor een fijne werkomgeving. Het dorpse karakter van de praktijk zorgt voor een leuke en gemoedelijke sfeer.

De 2 baliemedewerkster zorgen ervoor dat je je vooral bezig kunt houden met het uitvoeren van je vak en niet met de administratie. Het opnemen van de telefoon behoort in ieder geval niet tot je taken.

Ben je enthousiast geworden om te komen werken in een prachtige bloeiende praktijkmet een dorps karakter in een mooie groene omgeving? Stuur dan je sollicitatie metCV en foto naar

Afspraak inplannen

Online een afspraak inplannen. U kunt ook een mail sturen of contact met ons opnemen op telefoonnummer .Functie:algemeen fysiotherapeut
Startdatum:11-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fysiotherapie De Waterpoort via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Algemeen Fysiotherapeut Fysiotherapie De Waterpoort 11-12-2023

Bekijk ook andere vacatures