Vacature Slaapwacht

Slaapwacht in Lekkerkerk

Slaapwacht flexpool

Gouda

Delen:

Voor de regio Gouda zoeken we een flexibele en enthousiaste slaapwacht voor onze flexpool. Een baan als slaapwacht is er een met verantwoordelijkheid. Je bent steun en toeverlaat in de nacht voor cliënten en ondersteunt cliënten waar nodig. Als slaapwacht overnacht je op de locatie en word je gewekt als dat echt nodig is. Deze functie kun je goed combineren met een studie, een gezin of andere baan.

Als slaapwacht in de flexpool werk je op verschillende locaties in Gouda en omstreken. Je start om 21.30 uur en ontvangt dan een overdracht van de dagdienst. Je bent aanspreekpunt voor cliënten, bewaakt het dag- en nachtritme en een veilig leefklimaat. Bij eventuele calamiteiten verwachten we van jou dat je actie onderneemt en praktische oplossingen kunt vinden voor problemen. Het is daarom belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en als dat nodig is slagvaardig kunt handelen. Uiteraard kun je altijd even telefonisch overleggen met een collega in de bereikbaarheidsdienst. In de meeste gevallen zal je ongestoord kunnen slapen in een afzonderlijke slaapkamer op de locatie. Om 7.00 uur sta je op en ondersteun waar nodig. Denk aan taken als het verstrekken van de medicatie, het klaarmaken van ontbijt of je ondersteunt waar nodig cliënten bij de persoonlijke verzorging. Op sommige locaties kan het voorkomen dat je wat ADL handelingen moet verrichten. Voordat je naar huis gaat om 09.00 uur drink je nog een kop koffie of thee met collega's en verzorg je de overdracht.

Jouw werkplek

Je wordt afwisselend ingezet op verschillende locaties van Kwintes in Gouda, een locatie in Lekkerkerk en een locatie in Bodegraven met steeds wisselende doelgroepen (leeftijden en kwetsbaarheden). De teams op de locaties bestaan voornamelijk uit persoonlijk begeleiders, woonbegeleiders en slaapwachten. Je formeel leidinggevende is een zorgmanager. Binnen Kwintes werken we met zelfstandige teams. We verwachten van onze medewerkers dat zij goed kunnen samenwerken, proactief en zelfstandig kunnen handelen.
Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2000 collega's, stagiaires en vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!

Wat we van jou verwachten

 • Min. een afgeronde zorg gerelateerde MBO niveau 3 opleiding of in het 3e jaar van je zorg gerelateerde HBO of WO studie.
 • Ervaring in- of een sterke affiniteit met de GGZ.
 • In bezit van een BHV certificaat of bereid deze training binnen Kwintes te volgen.
 • Dat je een makkelijke slaper bent is mooi meegenomen!

Ons aanbod

 • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid.
 • Een goed salaris tussen € 2.391,- en € 3.155,- (op basis van 36 uur) (cao GGZ, FWG 35).
  op basis van 36 uur (CAO GGZ, FWG 35).
 • Van de uren tussen 23.00-7.00 uur krijg je 4 uren betaald, tijdens deze uren kun je slapen als er geen beroep op je wordt gedaan.
 • Onregelmatigheidstoeslag voor de uren die je 's avonds en in het weekend werkt.
 • Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33%.
 • Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
 • Een ruim aanbod opleiding, training en coaching.
 • Deelname aan het ontwikkelprogramma Standaard in vakmanschap.
 • Voordelig sporten, korting op producten en op dagjes uit.
 • Een smartphone.

Informatie en solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan online. Naast een cv ontvangen we ook graag je motivatie. Neem voor meer informatie over de vacature contact op met , , via of .
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken met de en het team. Het nagaan van referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent gedrag.Functie:slaapwacht
Startdatum:03-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2391 – 3155
Uren per week:4 – 4

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Kwintes via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. Slaapwacht Stichting Kwintes 03-01-2024

Bekijk ook andere vacatures