Vacature Alleskunner

Alleskunner in Lekkerkerk

 • Aantal uur : - 36 uur
 • Opleidingsniveau : MBO

Direct solliciteren (externe link)

Zie je het al voor je?

In de rol van TEST ben jij de oren en ogen van de afdeling en een alleskunner op het gebied van de personeels- en salarisadministratie. Een bijzonder afwisselende functie omdat je de gehele afdeling assisteert en hierdoor uiteenlopende opdrachten kunt krijgen. Met jouw ondersteuning kunnen we als afdeling de juiste service verlenen richting onze interne organisatie!

Wij

e komt te werken bij het team Personeel & Organisatie. Het team is volop in beweging en ontwikkeling. In dit team vind je 16 professionals die zich bezighouden met de verschillende HR- onderwerpen.

Dit ga je doen

Als TEST krijg je een bijzonder afwisselende rol. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen in de uitvoering van administratieve processen en andere ondersteunende werkzaamheden. De focus van jouw werkzaamheden ligt op het verwerken van personeels- en salarismutaties en het administratieve proces rondom werving & selectie, inhuur, interne opleidingen en ziekteverzuim.
Daarnaast:

 • Verzorg je standaard correspondentie;
 • Beheer je de mailboxen van de personeels- en salarisadministratie;
 • Beantwoord je vragen van medewerkers met betrekking tot personele aangelegenheden;
 • Help je mee met het organiseren van het introductieprogramma voor nieuwe medewerkers;
 • Denk je mee over het optimaliseren van onze P&O processen.

Jij

Je bent communicatief sterk en krijgt energie van het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden en bedreven in het schakelen tussen verschillende afdelingen. Het team P&O is volop in beweging en ontwikkeling waardoor het soms hectisch kan zijn en het hierdoor belangrijk is dat je flexibel en stressbestendig bent maar daarnaast ook te allen tijde nauwkeuring kunt blijven werken en je niet gek laat maken. Je bent leergierig en enthousiast en levert graag een actieve bijdragen aan de verdere ontwikkeling van processen.
Daarnaast:

 • Heb je MBO niveau 4 werk- en denkniveau (diploma richting P&O is een pré);
 • Heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Heb je bij voorkeur ervaring met geautomatiseerde systemen (bv: Djuma, Connexys en Motion Pro;
 • Heb je affiniteit met procesautomatisering (e-HRM) of ben je in staat om je digitale systemen snel eigen te maken;
 • Beschik je bij voorkeur over kennis op het gebied van relevante wet- en regelgeving (waaronder Wet Verbetering Poortwachter) en van begrippen op arbeidsvoorwaardelijk en personeelsgebied

Solliciteren

Enthousiast geworden? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met ..... Zij is bereikbaar via 06-.....

Functie:alleskunner
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:3481 – 3481
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Krimpenerwaard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. Alleskunner Gemeente Krimpenerwaard 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures