Vacature Allround productiemedewerker

Allround productiemedewerker in Alblasserdam

Dit ga je doen

Onze klant, een toonaangevend bedrijf in de staalindustrie dat staaldraad produceert, gevestigd in Alblasserdam, is op zoek naar een ervaren Allround Productiemedewerker om hun team te versterken. Je gaat aan de slag in een 5-ploegendienst, je krijgt een divers takenpakket en je salaris loopt op tot €3600,- per maand! 

Wat ga je doen in je nieuwe rol? Als allround productiemedewerker wordt je ingezet bij de afdelingen 'Beitserij' en 'Ringbehandelingstation'. Het is jouw hoofdtaak om ervoor te zorgen dat je goed overzicht houdt van de beschikbare orders en materialen en dat er voldoende ruimte is voor de tussen- en eindproducten in de productiehal, aangezien het om erg grote eindproducten gaat. Verder zorg je ervoor dat de orders die verwerkt moeten  uitgevoerd worden volgens planning, veranderd er iets dan kan jij daar op inspelen. Daarnaast is het belangrijk dat je volgens de geldende werkinstructies kan werken zodat producten op de juiste manier behandeld en nabehandeld worden. Denk hierbij aan bundelen, een rol draad op een standaard zetten en inpakken.  Ook bezorg je materialen op de juiste afdelingen wanneer nodig.  Goed om te weten; je voert zelfstandig onderhoudswerkzaamheden uit wanneer dat nodig is en je assisteert de operator (controlekamer / veld) bij revisies.

Kortom een uitdagende, technische functie waarbij je je nooit zal vervelen! Spreekt dit je aan? Reageer dan snel! Wie weet begin jij het nieuwe jaar wel met een fantastische leuke baan!

Organisatie- en afdelingomschrijving

Je komt te werken voor een productiebedrijf in Alblasserdam. Hier vindt het volledige productieproces van staaldraad plaats. Op het eigen terrein van het bedrijf worden stalen knuppels vermaakt tot staaldraad. De productie van staaldraad is een mooi proces, waar jij als allround productiemedewerker ook onderdeel van kan uitmaken. Je werkt  op veel verschillende afdelingen, waardoor je werk erg afwisselend is. 

Dit krijg je

 • Salaris tot €3600,- inclusief ploegentoeslag
 • Zit je op je plek? Dan is er uitzicht op een vast contract!
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • 8,33% vakantiegeld
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werk
 • Is je heftruck- of bovenloopkraan certificaat verlopen? Raaak biedt je kosteloos een opfriscursus!
 • Een gevarieerde, uitdagende functie bij een dynamisch bedrijf 
 • Indien gewenst wordt jouw salaris wekelijks (of per 4 weken) uitbetaald!


Functie:Allround productiemedewerker
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. Allround productiemedewerker Raaak Personeel 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures