Vacature Monteur

Monteur in Nieuw-Lekkerland

Dit ga je doen

Wat houdt dat nou precies in, werken als Monteur bij dit bedrijf?  Je werkdag begint om 07.30 en stopt om 17.00. Je gaat met één of meerdere collega's op pad om naar verschillende bouwprojecten toe te gaan om vervolgens daar plafonds, systeemwanden en verlichting te plaatsen. Het is belangrijk dat je als Monteur oog hebt voor detail en het eindresultaat er piekfijn uitziet! Het is dan ook mooi meegenomen dat je een doorzetter bent. Je houdt zelf ook niet van half werk toch?

Het bedrijf waarin je werkt is  een gezellig familiebedrijf met een passie voor kwaliteit en klanttevredenheid. Er is een fijne sfeer en iedere vrijdagmiddag is er een borrel om al bruisend het weekend in te gaan.

Interesse in deze kickstart van je afbouw carrière als Monteur?  Reageer dan op deze vacature en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Je komt te werken bij een leuke en mensgerichte organisatie gespecialiseerd in afbouwprojecten. Het afleveren van een mooi eindresultaat is dan ook het uitgangspunt. Dit realiseer je samen dagelijks met 8 andere collega's.

Dit krijg je

 • Startsalaris: tot € 2.300,- bruto per maand
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • 8,33 % vakantietoeslag
 • Je VCA certificaat én je heftruck certificaat kun je KOSTELOOS behalen via RAAAK Personeel
 • Full time werken in de dagdienst
 • Pensioenopbouw
 • De keuze om je salaris per week of per 4 weken te ontvangen
 • Zit je op je plek? Dan is er uitzicht op een vast dienstverband. Gezellige borrel op vrijdagmiddag
 • Jaarlijks fantastisch bedrijfsuitje


Functie:Monteur
Startdatum:25-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:LBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. Monteur Raaak Personeel 25-01-2024

Bekijk ook andere vacatures