Vacature Chauffeur

Chauffeur in Alblasserdam

Ben jij flexibel, betrouwbaar en in het bezit van een BE-rijbewijs? Heb je een passie voor autorijden en ben je klaar om de weg op te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als chauffeur bij ons bedrijf in de omgeving van Alblasserdam, zul je verantwoordelijk zijn voor het halen en brengen van auto's voor onze gewaardeerde klanten uit onze werkplaats. Daarnaast verzorg je ook de aflevering en inname van voertuigen bij leaseklanten.

De ritten variëren per week en worden vaak op korte termijn aangevraagd. Dus, als je houdt van afwisseling en graag onderweg bent, dan is dit de perfecte baan voor jou!

Wat wij bieden:

  • Flexibele werktijden
  • Een gezellig team
  • Marktconform salaris

Vereisten:

  • In het bezit van een geldig BE-rijbewijs
  • Betrouwbaar en flexibel
  • Woonachtig in de omgeving van Alblasserdam

Ben jij de chauffeur die wij zoeken? Aarzel dan niet en solliciteer nu door je CV en een korte motivatie te sturen naar . We kijken ernaar uit om van je te horen!

24/7 alarmnummer

Bij pech of schade buiten kantoor uren.Functie:chauffeur
Startdatum:11-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met H4 Lease via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Chauffeur H4 Lease 11-03-2024

Bekijk ook andere vacatures